2012/05/27

Múltidéző: Vissza a sikerek színhelyére

Június 2-án Gödön rendezik a Mini Európa-bajnokságot, a helyszín pedig igen kedves az Aljas család számára. Ott szerezte ugyanis csapatunk fennállása első serlegét, a 2009-es Fétis Kupa harmadik helyével. Lássuk, mi is történt akkor!

Csapatunk az A csoportban kezdte meg a csatározásokat, és a kezdeti visszafogottabb teljesítmény után a legfontosabb meccseket behúzva csoportelsőként jutott tovább.

BEFU 3-1 (Mihály A., Szabó M., Szamosközi G.)
Rém Team 1-1 (Szamosközi G.)
Gyanús Margit 3-0 (Mihály A., Szabó Mátyás, Szabó M.)
Leverpool 2-1 (Szamosközi G., Nagy B.)

Jöhetett a kieséses szakasz, és egy büntetőpárbaj. Ez volt a csapat történetének egyetlen olyan orosz rulettje, amelyet meg tudtunk nyerni (hatot vesztettünk el összesen).

Font FC 0-0 – büntetőkkel: 2-0

Ezzel már bent voltunk a hármas döntőben, ahol körmérkőzések útján dőlt el a helyezések sorsa. Az első meccs döntetlenje után az utolsó csatát úgy kezdtük, hogy egy győzelemmel a miénk a végső diadal. Vereség lett a vége, a gólkülönbség azonossága miatt pedig az ezüst sorsáról is hetesek döntöttek – nem a mi javunkra.

Kalács Kft. 1-1 (Szabó Mátyás)
Mikó, mit Mikó? 0-1

Jó lenne valami hasonlót villantani most is! Hajrá, Írország!

BŐVEBBEN: Az akkori részletes beszámoló itt - kattints!

2 megjegyzés:

  1. De jó volt olvasni a régi beszámolót, szinte megelevenedtek a szemem előtt az események! :) Tényleg hatalmas élmény volt, és akkor még hátvédként játszottam, ez is meglepő! :)))

    VálaszTörlés
  2. na ez aztán az EB hangulat!!!
    nagyon ott van, a zöld meg egyenesen üdítő!!!

    VálaszTörlés