2012/05/01

Kiestünk - futás nélkül nem megy

Matematikailag is kiesett a B ligából csapatunk, miután 5-2-es vereséget szenvedett a 8. fordulóban a Lövés FC ellen.

Talán mondani sem kell, hogy ellenfelünk jobb erőkből állt, a kudarcért azonban ezúttal jócskán okolhatjuk saját magunkat is. Természetesen a hiba benne van a játékban, ugyanakkor elgondolkodtató, hogy a rivális egy cserével is jóval többet tudott fizikálisan teljesíteni, mint mi két sorral. Öt jó percünk, ha volt a találkozón, aztán érthetetlen módon ismét visszatértünk a mérkőzés többi részében követett lagymatag játékhoz. Góljainkat két pontrúgás hozta meg, holott akcióból is akadtak azért lehetőségeink.

Amennyiben tartjuk magunkat ahhoz, hogy egyéb civil elfoglaltságaink miatt ennyit tudunk, akkor hiba hiú ábrándokat kergetni a pontszerzést illetően, egy győzelemhez ugyanis sokkal több futás és agresszivitás kell - még egy osztállyal lejjebb is.

Aljas HFC - Lövés FC 2-5 (1-3)
Gsz.: Antal G., Szamosközi G.
Aljas: Letenovics-Nagy R. - Nagy B., Vass B., Szabó M., Szamosközi G., Antal G., Csóti N., Molnár I.

6 megjegyzés:

  1. Mindenekelőtt nagyon szépen köszönöm még egyszer a pólót, iszonyatosan jólesett!!!! Megőrzöm, hogy az 1200. meccsre ne kelljen újat csinálni. :)

    A meccsről annyit, hogy a hiba benne van, azzal nincsen baj, de ma alibiztünk sajnos sokszor, próbáltuk elkerülni a futást meg a párharcokat. Szoktunk mi ennél jóval keményebbek meg pörgősebbek lenni, de valszeg tényleg az a baj, hogy sokat várok. Nyilván mindenkinek ezer más dolga van, nem várható el, hogy 100%-ban ott legyünk mindig, ezt elismerem. Ajövő hétre próbáljunk meg felpörögni!

    VálaszTörlés
  2. először is és most a legfontosabb:
    hatalmas gratuláció Mikinek a 200. meccshez! részemről annyit tennék hozzá, hogy nagyon nagy élmény vele együtt játszani!

    bravó és remélem, támogatom, hogy az 1200.at is még együtt töltsük a pályán!

    VálaszTörlés
  3. na a meccsről meg no komment! már múltkor is jobbnak láttam, nem írni semmit...

    szar voltam akkor is, most is kb semmi! én nem értem, de tényleg, hogy teljes sorcserével is simán szétfutnak minket rendre, folyamatosan, mindig! sajnos létszámban megvagyunk, de fejben, küzdésben egyre ritkábban

    VálaszTörlés
  4. Norbó a hiba benne van mindig a játékban, azzal semmi gond nincsen, ne emészd magad egyáltalán! Egyikünk sem profi, mindenki hibázik nem egyszer, nem kétszer meccsenként.
    A futásra mindenkinek magának kell tudnia, hogy mi a jó módszer, de lehet egy eddigieknél alaposabb bemelegítés segítene mindannyiunknak. Nem tudom. Lényeg, hogy valahogy át kell esni a holtponton.
    A kedves szavakat pedig nem is tudom mire vélni. :)

    VálaszTörlés
  5. Tényleg grat a second century-hez, ez már teljesítmény! :)

    A meccs meg olyan volt, mint az eddigi szezon, keveset játszottunk jól, nem rúgtuk be a ziccereket, nem tettük oda magunkat tisztességesen, nem volt sok elképzelés a játékban sem, sok volt a pontatlanság. Így valóban nem lehet. Jobb lesz a harmad, remélem több sikerélményben lesz részünk, bár ott már az önbecsülés a tét.....

    Ha a jövő hetit nem húzzuk be, akkor nincs miről beszélni....

    VálaszTörlés
  6. Be kéne húzni persze de azért tenni is kell majd...

    VálaszTörlés