2012/05/05

Negatív klubrekord a jelenlegi széria

Csapatunk nyolc forduló után nulla győzelemmel, nulla döntetlennel és nyolc, azaz nyolc vereséggel áll a B liga utolsó helyén, és ha a téli bajnokságot is ide számítjuk, immár kilenc tétmérkőzést veszített el zsinórban. A mérleg tragikus, a sorozat pedig természetesen - és szerencsére - példátlan a klubtörténetben. Eddig hat vesztes mérkőzést kellett maximum egymás után megélnünk, ez a széria 2007 októbere és 2008 áprilisa között része volt annak a tízmeccses nyeretlenségi sorozatnak, amelyet utolérhetünk, ha kedden sem sikerül megérezni a győzelem ízét. Az a tragikus időszak a Közgáz Ligában eltöltött utolsó évadot és a Mérnök utcai pokolban megtett első lépéseket foglalja magában. (Egyébként 2009 márciusa és májusa között is hasonlóan bravúros heteket éltünk meg, szintén a második vonalban, Csepelen kilenc mérkőzésen két döntetlen és hét zacskó volt a mérleg.)

Mindez remélhetőleg kellően piszkálja a csapat önérzetét, ráadásul kedden azok a Reaktivált Gének jönnek majd szembe, akiket fegyelmezett futballal korábban már kétszer is sikerült legyőznünk.

És nem árt észben tartani azt sem, hogy a legifjabb családtagot is illendő lenne összeszedett produktummal és pozitív eredménnyel, nem pedig kaotikummal köszönteni. Hajrá, Aljas!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése