2012/05/12

Benyó kihagyja az Eb-t - próbajátékra utazik

Egy hiányzója már biztosan lesz a csapatnak a bajnokság utolsó fordulójában, a szakvezetésnek Benyó szolgálatairól kell lemondania. Védőnk a klubvezetés engedélyével négyhetes próbajátékon vesz részt a 1. FC Sulzbachnál, ami miatt ki kell hagynia a június 2-i, gödi Európa-bajnokságot is.

A szokatlanul hosszú tesztelés oka az, hogy a német kilencedik ligában szereplő alakulat vezetői tüzetesen szeretnének meggyőződni futballistánk képességeiről, emellett a két helyi óvodáscsoport éves maradékának elpusztítása is időt vesz igénybe. A sulzbachi alakulat jelenleg Kreisliga Main-Taunus A osztályának középmezőnyében foglal helyet, egy gyengébb széria után nemrégiben 3-1-re megnyerte a helyi derbit az Eichwald ellen.

Az Aljas Online megkeresésére Benyó menedzsere, egy magát csak Orlando becenévvel illető ügynök szolgált további részletekkel, akit a Vörös Postakocsi teraszán értünk utol.

- Bence elsősorban darucseleivel és tolatva végrehajtott szerelési kísérleteivel keltette fel tudtommal az érdeklődők figyelmét. Itthonról is érkezett ajánlat, védencem ugyanakkor a Pető Intézet és a Gellénházai Olajmunkás tartalékcsapatának megkeresésére is nemet mondott, hiszen idehaza csak az Aljas HFC-ben szeretne szerepelni. A németek mellett egy feröeri halászcsapat és a litván nemzeti takonylabdagyár kispályás alakulata jelentkezett, de azok az ügyek még csak a tapogatózó fázisban tartanak - mondta.

Információink szerint a németországi együttes vezetői szeretnék elérni, hogy Benyó a próbajáték alatt a mannheimi körzeti gusztustalansági versenyen is rajthoz állhasson, ezzel kapcsolatban még zajlanak az egyeztetések a felek között.

7 megjegyzés:

  1. Mikor kezdődik a kiküldetés Bobi?

    VálaszTörlés
  2. Jó a cikk :D Bobi már most hiányzol ;)

    VálaszTörlés
  3. jövő vasárnap megyek. úgyhogy a keddi meccs után bekaphatnánk egy pár habot :)

    VálaszTörlés
  4. sör, az bármikor!
    még Miki is megérdemel egyet, mert nagyon jó lett a cikk!

    VálaszTörlés
  5. Fasza! Holnap kapok egy Apacsot Vakond? :)

    VálaszTörlés
  6. abból az szarból korlátlan mennyiséget biztosítok Neked! pláne, ha megint nyered Nekünk a meccset :)

    VálaszTörlés
  7. Egymás f...át azért ne verjétek ki... :)

    VálaszTörlés