2012/05/09

Megvan az első!

Megszerezte első győzelmét és pontjait a bajnokságban az Aljas HFC, csapatunk a Reaktivált Gének ellen aratott megérdemelt 5-2-es sikert, így méltóképpen köszöntötte a család első újszülöttjét.

Kiválóan indult számunkra a mérkőzés, Molnár Jack kreatív megoldása után már az első percben sikerült megszerezni a vezetést. A jelenetsort érthetetlen visszaesés követte, amely elég hosszan kitartott. Nem találtuk a ritmust, megmagyarázhatatlan hibák egész sorát követtük el mind támadásban, mind védekezésben, ez pedig a Gének egyenlítését eredményezte.

Nem mondhatjuk azt sem, hogy a második félidőben idő kérdése volt, hogy mikor találunk be, mindenesetre szerencsére megtörtént mindez. A mezőny legjobbja, Gergő szerzett egy labdát, majd egy kényszerítő után nagyon higgadt maradt. Ez megrogyasztotta az ellenfelet, így a végén még úgy is számszerűleg sima sikert arattunk, hogy nem csak az ellenfél kapujánál sült el a kettes figura.

Összességében a küzdőszellemre általánosságban nagy panasz nem lehet, ennél azonban sokkal ésszerűbb, átgondoltabb játékra is képes ez a csapat, így a győzelmet még véletlenül sem szabad túlértékelni. Örülni persze lehet neki, sőt kell is!

Aljas HFC - Reaktivált Gének 5-2 (1-1)
Gsz.: Szabó M. (3), Antal G. (2)
Aljas: Letenovics-Nagy R. - Vass B., Kívés L., Nagy B., Antal G., Szabó M., Csóti N., Molnár I.

1 megjegyzés:

  1. Ez a győzelem már annyira kellett, mint Norbónak a mellkasgyanta, Iminek a 160 kg felhúzás, Bobinak a tiszta gatya, Gergőnek a sötét győzelem, Medvének a brummogás, Balunak a Red Bull, Zsoltinak a nyári szabi, Mikusznak a gólkirályi cím, Gábornak a nyugodt alvás! :)

    VálaszTörlés