2012/05/25

Eb: Sötét lovak az ellenfelek

Lehullt a lepel, kiderült, kikkel kell megküzdenie csapatunknak a továbbjutásért a jövő szombati Mini Európa-bajnokságon. A szervezők tájékoztatása szerint a csatározásokat az OTP Létesítményüzemeltető Kft. ellen kezdjük, emellett egy No Name fedőnevű alakulat és egy egyáltalán nem nevesített brigád lesz az ellenfelünk – első blikkre igen erősnek tűnik a mezőny. Sajnos a szerkesztőség áldozatos kutatómunkája ellenére sok mindent nem sikerült kideríteni a riválisokról.

Horvátország (OTP Létesítményüzemeltető Kft.): Magán a cégen kívül semmilyen labdarúgással kapcsolatos utalás sincsen a neten. Vélhetően egy alkalmi formáció.
Spanyolország (No Name): A csapatról magáról nem sok info akad, a kapitány viszont nagyon ismerős. Korábban egy Kevert Pálesz nevű garnitúrában tűnt fel, amelynek több tagja ránézésre megfordult a korábban a Közgáz Ligában is szerepelt FC Pávában. Az a gárda egy kifejezetten ügyes társaság volt.
Olaszország: Abszolút sötét ló, itt csak és kizárólag a cséká nevével lehetett bármit kezdeni. Egy 2008-2009 táján működött gödi kispályás alakulatban (Gyémántok) volt egy Berta Mihály, szóval ez feltehetően egy helyi csapat lesz.

A velünk egy ágon lévő D csoport elég brutálisnak tűnik. A 2008-as dunakeszi BL győztese, a Zsideg BTK és jó ismerősünk, a Reneszánsz is ide nyert besorolást. A versenykiírásból kiderül az is, hogy akármilyen szarul is szerepelünk, négy meccsünk biztosan lesza vigaszág miatt. A csoportküzdelmek 14 órakor kezdődnek, mi a négyes második, negyedik és utolsó mérkőzését vívjuk a C pályán. A helyszínre 12.30 körül lenne jó befutni, akkor lehet regisztrálni. Érdekesség, hogy a csapatból többen is találkozhatnak földijeikkel, hiszen az A jelű kvartettbe a Szigetköz fővárosa is delegál egy együttest.

A torna teljes mezőnye:
A: Pillér Lakás Ingatlanfelújító (POL), Uniotech Kft. (GRE), Mosonmagyaróvár (RUS), Gödi Apukák (CZE)
B: NNC Frogs (NED), Fétis Kft. (DEN), FC Premi Gödöllő (GER), Piktorfesték Kft. (POR)
C: No Name (ESP), ? (ITA), Aljas HFC (IRL), OTP Létesítményüzemeltető Kft. (CRO)
D: Szervíz Trade Kft. (UKR), Zsideg BTK (SWE), Reneszánsz Zrt. (FRA), NSN-HU (ENG)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése