2012/05/24

Megvan az Eb-re utazó keret!

Kihirdette keretét Giovanni Trapattoni szövetségi kapitány a jövő szombati Mini Európa-bajnokság előtt. A tízes lista a megszokotthoz képest három helyen változott a hiányzók miatt. Az olasz tréner meghívót postázott két, különböző viadalokon már többször bevetett harcosnak, Hutchnak és Szkárfnak, valamint behívta azt az Andrew-t is, aki csak pár nappal ezelőtt mutatkozott be az Aljasban – góllal, győztes meccsen.

Előbbi két labdarúgó távolról sem nevezhető rutintalannak a hasonló tornákon, mindketten ott voltak például abban az alakulatban, amely 2009-ben bronzéremmel tért haza Gödről. A Martos United egykori klasszisa egyenesen a csapat egyik legeredményesebb játékosa a kupaporondon az elmúlt három évben.

A keret (zárójelben az eddigi kupameccsek és a gólok*): 
Letenovics-Nagy Roland (17/0) – kapus;
Antal Gergely (17/5), Csóti Norbert (34/7), Juhász András (0/0), Kívés László (46/2), Mihály András (21/7), Molnár Imre (32/0), Szabó Mátyás (13/3), Szabó Miklós (52/31), Vass Balutelli (19/0) – mezőnyjátékosok 

- Eddig ez a csapat elsősorban a szilárd védekezéséről volt híres, most viszont a névsor alapján joggal bízhatunk benne, hogy a támadásainkat is meg tudjuk tölteni tartalommal. Ha végignézünk a kereten, összesen két fix védőt találunk benne, az még a jövő zenéje lesz, hogy kiket vezényelünk majd vissza a hátsó alakzatba. Ha jól tudom, Svarc várhatóan az utolsó pillanatban, a Nyugati aluljáróban csatlakozik a kerethez – kommentálta választását Trap.

Az ír szövetség a tornára vonatkozó hivatalos mezszámokat még nem hozta nyilvánosságra.

* Az egyes kupameccsek eltérő hosszúságúak voltak, jellemzően rövidebbek, mint a bajnokik.

4 megjegyzés:

  1. Parádés névsor!! Szkárf remélem az Italia-s melegítőben jön! :))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. persze, továbbá hoz egy puskásos fehér és egy barca mezt!! :)

      Törlés
  2. Természetesen ugyanolyan sportszerűen készülök erre a megmérettetésre is, mint eddig.
    A ruhatáramat illető kritikákra pedig nem kívánok reagálni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a népszerűség átka! Reflektorfényben van az ember! :)

      Törlés