2012/05/23

BREAKING: Ő lesz Trap csodafegyvere!

A bajnokság keddi zárása után azonnal megkezdődött a felkészülés az Aljas HFC háza táján a június 2-i Európa-bajnokságra. Honlapunk információi szerint Giovanni Trapattoni szövetségi kapitány azonnal meghajtotta a fáradt játékosokat, a délelőtti gyakorláson pedig egy új labdarúgó is feltűnt, akit csodafegyvernek szán a tréner a gödi rendezvényen. Az Aljas Online helyszínen tartózkodó fotósa meg is örökítette az új fiút.



Kérdésünkre a szakvezető be is mutatta a futballistát, aki valóban komoly szerephez juthat a jövő szombaton esedékes viadalon.

- Mario Vass Balutellinek hívják, és gőzerővel folyik a honosítással kapcsolatos papírmunka elvégzése annak érdekében, hogy pályára léphessen az Európa-bajnokságon. Nyilván ez még nem lesz elég, hiszen Írországban forradalom törne ki, ha meglátnának egy négert a csapatban. Éppen ezért az elmúlt napokban deréktól felfelé egy speciális vegyszeres kezeléssel fehérítettük a srác bőrét (alul a mackónadrág takar - a szerk.), aminek az eredménye a végtagokon már látszik is. Emellett elképzelhető, hogy szeplőket is kap, a farkából pedig levágunk 30 centit, hogy a méret hihető legyen - mondta Trapattoni.


A szakmai stáb egyébként a nap folyamán összeállította a végleges keretet a tornára, a névsor leadását követően a napokban az Aljas Online-on részletes tájékoztatást adunk az utazó együttesről. 

3 megjegyzés:

  1. Balutelli :)))
    mint két tojás, pláne a hajviselet!!

    VálaszTörlés
  2. Óriásssssiiiii!!! :))))

    Picit, mintha nagy lenne a feje... :))

    Csak este bele ne vesszen a sötétségbe az erdőben! :)

    VálaszTörlés
  3. Pont akkora feje van, mint Balunak, szóval... :)

    VálaszTörlés