2012/05/30

Nem túlzás: Írországban sztárok vagyunk

Már csak néhány nap van hátra az Európa-bajnokságig, Írországban pedig nemzeti üggyé vált csapatunk szereplése. Az emberek több nagyvárosban is az utcára vonultak az elmúlt napokban, a megmozdulások közben pedig megtalálták a módot arra is, hogy üzenjenek a népüket képviselő Aljas családnak.

Dublinban éttermi dolgozók tüntettek a fizetések csökkentése ellen, a rendezvényen azonban egy Magyarországra címzett üzenet is feltűnt.
Persze, nem csak a csapatot ismerik a zöld szigeten egészében, az egyes harcosok is komoly népszerűségnek örvendenek a jelek szerint. Legalábbis többen a keretből személyre szabott drapit kaptak. A Mackó Lackó keménységét egy rögbimeccsen méltató drukkerek egy kis történelmi adalékot is csempésztek üzenetükbe a vasfüggöny emlegetésével.
Imi a galwayi egyetemista lányok által szervezett Slutwalk-on (tényleg van ilyen) kapott egy mérsékelten hízelgő ajánlatot.
Egy árvák megsegítésére rendezett felvonuláson is előkerült érdekes módon csapatunk egy játékosa. Nem véletlenül Pufi!
Örömmel jelentjük, az írek humorérzéke is rendben van! Egy az Aljas család ügyeiben, történeteiben feltűnően jól értesült, palesztin felmenőkkel bíró rajongó egy vallási-politikai gyűlésen szívta Balu vérét.
Ezek után mit is mondhatnánk?! Come on Ireland!

4 megjegyzés:

  1. Most befostam!!!! :))

    És a cikk is tetszett! :DD

    VálaszTörlés
  2. Én kétszer is :D :D :D

    VálaszTörlés
  3. beteg!! :)
    amúgy aki felkínálja magát Miminek, az nem egy srác? :)

    VálaszTörlés