2012/05/28

VIDEÓ: Trap odapirított a csapatnak!

Ébresztőt fújt Mini Eb-re készülő csapatunknál Giovanni Trapattoni szövetségi kapitány. A tréner, hogy ne vágjon fel divatos gönceivel, egy jó pár éves melegítőben tartotta meg sajtótájékoztatóját, amelyen aztán valósággal felrobbant. Az olasz az öltözőben is használt nyelvén, tört némettel közölte mondanivalóját a nyilvánossággal. Beszédében többek között élesen bírálta a játékosok elmúlt napokban mutatott produktumát, és néhány labdarúgót külön is nevesített - ezzel feladva a leckét a megjelenteknek.

A gondot az okozta, hogy Trap nem nagyon tudta kiejteni a gárdánál használatos beceneveket. A "Marióval" több mint valószínű, hogy Balutellire mutogatott, egy enyhén elharapott "Memét" is fel lehetett fedezni mondataiban, ami a Medve egy új változata lehet, azt viszont csak ő tudja, kit emlegetett "Strucc" név alatt. Megkeresésünkre a csapat részéről Miki annyit mondott, nem hajlandóak nevesíteni kollégájukat, hiszen az elmondottak mindenkire vonatkoznak. Sajtóértesülések szerint a furcsa becenév a Svarc elhallásából alakult ki, amikor az együttes tagjai a szakmai stábbal egyetemben az egyik érzelmi kombinátban tettek látogatást a minap.

Íme, a sajtótájékoztató lényegi része feliratozva!



Az elhangzottakra reagálva csapatkapitányunk leszögezte, a csapat teljesen egységes, ezt szombaton a pályán bizonyítani fogják a játékosok. Az edző szavai arra feltétlenül jók voltak, hogy a gárda még nagyobb elánnal készüljön a viadalra – tette hozzá.

4 megjegyzés:

  1. Jó kis lelkesítő vidi :D
    Volna egy kérdésem: Ki az a STRUCCCC?

    VálaszTörlés
  2. Dolfikám olvasd el esetleg a cikket is. :)

    VálaszTörlés
  3. Istenem, sírva nevettem! :)))) Strucc a meccsek 25%-án játszott csak, még az is túlzás! :)))) De a Medve elég jól érthető! :))

    Egyébként csak nekem tűnt fel, hogy túl sok Führer lelkesítő beszédet nézett az öreg??? :))))

    Egyébként egyetértek a szavaival, ezt így nem lehet!!

    VálaszTörlés
  4. Igaza van Mester, felszívjuk magunkat Marioval és a Struccal :D

    VálaszTörlés