2009/11/16

Végre újra nyertünk!

Végre újra megízlelhette a győzelem csodálatos ízét az Aljas család a C/1 ligában. A Bányász a Bangladesi Tapírokat terítette le egy 5-0-s sikerrel. A mérkőzés sok hibával tarkított játékunk ellenére igen egyoldalúra sikerült, egy szezonra való helyzetet hagytunk ki, de így is fölényes sikert arattunk. A gólok sorát a meccset egyetlen jó csel nélkül záró Miki nyitotta, Benyó növelte a fórt egy remek átlövéssel, a második félidő pedig a Kisvakond jutalomjátékát hozta. A meccs pozitívuma, hogy V. Béla indolens játéka ellenére szerencsére senki sem sérült meg.

Aljas HFC - Bangladesi Tapírok 5-0 (2-0)
Gsz.: Szabó M., Nagy B., Csóti N. (3)
Aljas: Molnár I. - Vass B., Kívés L., Nagy B., Szamosközi G., Szabó M., Csóti N.

Bobby Davison: "Továbbra is tartom, szívesen lennék az Aljas edzője. Az igazi értékmérők viszont csak ezután következnek."

A többi meccsen igen érdekesen alakultak az eredmények, az éllovasok kivétel nélkül zakóztak, a mögöttünk helyezkedők pedig győztek, így nagyon szoros a liga. Az eSense a jelek szerint igen jól erősíthetett, mert utóbbi meccseiken mindenkit lesöpörnek. A Külker és a Beverneki találkozójának kimenetele egyelőre nem ismert. Érdekesség, hogy az Aranyhadsereg annak ellenére meg tudta tartani első helyét, hogy ebben a körben pályára sem lépett.

Eredmények: Holland Lovasok - Igénytelenek 4-3, Van der Bosch - Tesike 2-3, Oranje - eSense 0-5.

TABELLA: A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA ITT - KATTINTS!

3 megjegyzés:

  1. Ki az az ötödik Béla? :)

    VálaszTörlés
  2. Aki agyonrúgta Mikit, abból volt egy kis "eszmecsere" :) A spori nevezte így a gyereket :))

    VálaszTörlés
  3. WoW és LoL is egyben!

    VálaszTörlés