2009/11/28

Nekik bajnoki, nekünk kupadöntő!

Az utolsó esély... Sajnos ezekkel a szavakkal illethetjük a hétfői, Oranje elleni mérkőzést. Muszáj győznünk, ha jövőre sem szeretnénk a legalacsonyabb osztályban játszani, de az ellenfél sem fogja olcsón adni a bőrét, hiszen a feljutásért, a bajnoki aranyért küzd. Utóbbi faktor akár jól is jöhet, hiszen mindig is szerettük mások terveit keresztülhúzni, az ünneplésüket elrontani.

A narancsosok eddigi eredményeit elnézve igen masszív, minőségi csapattal lesz dolgunk. Nem pofozták végig a ligát, de valahogy azért a legtöbb meccsüket hozni tudták.
Íme mérkőzéseik tételesen: Tapírok 3-1, Beverneki 4-2, Van der Bosch 1-1, Aranyhadsereg 2-0, H. Lovasok 3-2, Külker 3-3, eSense 0-5, Tesike 5-0.

Valljuk be, mindez egy nálunk jobb formában lévő együttest sejtet, de egyrészt egy meccsen bármi lehet, másfelől már sokszor megmutattuk, szorult helyzetben össze tudjuk kapni magunkat. Nincs mit szépíteni, nekünk ez egy kupadöntő, ahol MINDENKÉPPEN GYŐZNI KELL! (Már csak szülinapos Mackónk miatt is.)

A múltból sajnos nem lehet megélni. Hétfőn ezer fokon égő, oroszlánként küzdő, bátor, vagány Aljasokra lesz szükség, drukkereinket pedig arra kérjük, a nehéz helyzetben tartsanak ki továbbra is a gárda mellett! (A leghangosabb fanatikus hazaviheti a Turkesztánból importált Aljas HFC-sálat!)

Oranje - Aljas HFC
Stadio BEAC, 2009/11/30 (hétfő), 21.15
Aljas: Molnár I. - Furik Zs., Nagy B., Csóti N., Szabó M., Kívés L., Vass B., Szamosközi G.

MINDIG ALJAS, ÖRÖK ALJAS!

7 megjegyzés:

  1. A sálért harcolni fogok!!! :) Ez jó ötlet! :)

    VálaszTörlés
  2. Na Pufi, látom Téged is motivál valami abban, hogy kigyere meccsre! :D
    Az nem számít, hogy ki volt a szezonban a legtöbb meccsen?.. :)

    VálaszTörlés
  3. Az uccsóra amúgy is kimentem volna! :P ki kell szurkolni a győzelmet!!

    VálaszTörlés
  4. már csak egyet kell aludni!!

    VálaszTörlés
  5. Hát Zsani, nagy előnyben vagy, az tuti! Pufinak emberfelettit kell nyújtania (Jimmy Jump egyik mutatványa pl.), hogy megelőzzön, de azért ne érezd páholyban magad. :)

    VálaszTörlés
  6. Jaja, Rogert egyszer már úgyis megzavartam a Roland Garosson...:)) Úgy terveztem hogy felfestem az Aljas logót a hasamra és félmeztelen befutok a lefújás előtt a pályára...:) Na Zsani, te is bevállalod? (Mondjuk sztem Te egy picit feljebb fesd! :)

    VálaszTörlés
  7. Igen, a homlokomra! :)
    Nagy valószínűséggel 100%-os lesz a részvételi arányom az őszi szezont illetőleg... :)

    VálaszTörlés