2009/11/30

Megrohadt a narancs, él az Aljas remény!

Végre! Végre! Végre! Győzelemmel zárta a bajnokságot az Aljas HFC, a Bányász a listavezető Oranjét fektette két vállra egyetlen korai gólnak köszönhetően. Norbó már a 2. percben bevette a narancsosok kapuját, a mérkőzés hátralévő részében pedig egymást kisegítő, hatékony, kemény védekezéssel sikerült megtartani a fórt, így 1-0-ra behúztuk a sorsdöntő találkozót.

Szerencsére sikerült összekapnia magát a társaságnak, a meccs már-már a régi időket idézte. Azzal pedig ne mi foglalkozzunk, hogy az ellenfél mennyire gondolta úgy, hogy "a bab is hús" alapon simán hozza a meccset ellenünk.

A sikernek köszönhetően megmaradt az esélyünk a bentmaradás kiharcolására, innentől kezdve már csak külső szemlélői vagyunk a pontvadászatnak.

Aljas HFC - Oranje 1-0 (1-0)
Gsz.: Csóti N.
Aljas: Molnár I. - Vass B., Furik Zs., Kívés L., Szamosközi G., Nagy B., Szabó M., Csóti N.

Mackó: "Remek szülinapi ajándékkal leptek meg a srácok, és örülök, hogy méltóképpen sikerült befejeznünk ezt a szezont."

FRISSÍTETT TABELLA: ÍGY ÁLL A BAJNOKSÁG - KATTINTS!

20 megjegyzés:

  1. Grat, grat, grat!! Nagyszerű meccs volt!! A régi Aljast láttam magam előtt!

    VálaszTörlés
  2. hatalmas gratuláció jár a népes szurkolótábornak is! nélkülük nem sikerült volna, belehajszoltak minket a győzelembe, köszönjük

    VálaszTörlés
  3. Szép volt fiúk(ák)! :) Már várom a pénteki közönségtalálkozót (remélem elcsípek pár aláírást..)! :)

    VálaszTörlés
  4. Bizony, reméljük jó hangulató bankett lesz.....:)) Nem akarunk előtte forralt borozni esetleg valahol? (Mondjuk Baross barlang? :)) Főzhetnénk egy jófajta Becherovkás, whiskeys vörösborit.... Tömény alapanyagom van, csak bort kell venni...

    VálaszTörlés
  5. vagy kas nélkül? :)

    VálaszTörlés
  6. vagy kas nélkül? :)

    VálaszTörlés
  7. jajjmár, most meg miért 2x tette be??

    VálaszTörlés
  8. na, én is így gondoltam!! :)

    VálaszTörlés
  9. Lehet, hogy a Baross barlangban kezdünk. Attól függ, mennyien jelzik részvételi szándékukat, mert ugye azért ezren nem férünk el.
    Én is ezúton köszönöm a tábornak a biztatást, szerintem ez egy igazi kiszenvedett siker volt.
    Annyit még, hogy Kívés Mackón nagyon látszott reggel a drukk. Annyit szöszmötölt indulás előtt, mint egy elsőbálozó szűzlány... Reméljük azért a vietnami főnökkel nem bán úgy el, mint Rambo a burmaiakkal.

    VálaszTörlés
  10. Jó, hát az első nap a munkahelyen mindig megterhelő...:)) Amúgy bocs Miki, hogy mindig szabadon rendelkezem a Barlanggal, de tényleg jó volna egy forraltborozás....:)
    Remélem kommentrekord lesz a cikknél!

    VálaszTörlés
  11. Főleg akkor ha takonykórral küszködik, éjszaka kb 4órát alszik, azt is darabosan, 5:15 és 5:30 között pedig a szokott helyen tölti az időt...:))
    Köszönet a Szurkolóknak a biztatásért!!!!!!!

    VálaszTörlés
  12. Most az egyszer megbocsájtok, Pufi bá. :) Nyilván az lenne a legtisztább, ha itt kezdődne a marászat, hiszen már lassan presztízskérdés, hogy az Angyal utcai vágóhíd válik egyre inkább kultuszhellyé. :) És ezzel meg is van a kommentrekord!

    VálaszTörlés
  13. 5:15 és 5:30 között Lacás, csak olyan rövid volt? :) A Szurkolók csak tették a dolgukat, a szokottnál egy picivel nagyobb intenzitással..:)
    Akkor péntek, Baross barlang? Sok jó ember, kis helyen is...

    VálaszTörlés
  14. Imiék, Benyó, Zsani, Baluék, Ti, Norbóék, Maci, Háccs(ék), én, Doyen(ék), Fanclub többi tagja esetleg, Borcsi - ez eddig olyan 15-nek tűnik alsó hangon...
    Még megálmodjuk péntekig.

    VálaszTörlés
  15. Én is szeretnék menni :)

    VálaszTörlés
  16. Nem kellene Önnek most dolgozni??? My eyes on U!
    :D

    VálaszTörlés
  17. Alap Erika, csak hevenyészve írtam össze (bocs mindenki, aki kimaradt). Majd kap mindenki mélt!

    VálaszTörlés
  18. Ja, most látom, hogy a "Fanclub többi tagja" meg lett szólítva. :)

    VálaszTörlés
  19. Én kipostázott, névre szóló meghívót szeretnék! :)

    VálaszTörlés