2009/11/10

Miki: A Tesike elleni játékra lehet építeni!

Miki, az Aljas HFC kapitánya - ahogy az egész csapat - eddig elmaradt a várakozásoktól a szezon során. A Bányász csatára tisztában van felelősségével, és amondó, a Tesike ellen mutatott biztató jelekből meríthet a gárda, így az utolsó körökben a hagyományoknak méltóan szerepelhet.
Megszerzett egy pont vagy elvesztett kettő?
- Nyilván utóbbi, ha a vége előtt egy perccel vezetsz, dühítő, hogy nem nyersz. Meg ha beütöm az egyik nagy zicceremet, mondjuk azt a vége előtt nem sokkal, most ünnepelnénk, hogy milyen jó játékkal nyertünk. Az azért örömteli, hogy végre tényleg játszottunk egy tisztességes meccset, mert ez idén eddig nem nagyon sikerült.


Nem is állunk túl jó helyen...
- Hát nem. Én a magam részéről nem hittem volna, hogy a vége előtt az lesz a téma, hogy egy élcsapatot el kell kapni, mert különben meleg lehet a pite. Ez van, eddig nem tudtunk megfelelően teljesíteni, de azt sajnos el kell fogadni, hogy ahogy idősebbek leszünk, ezt-azt csinálunk, már nem lehet azt elérni, hogy egész héten azon az egy meccsen járjon az ember esze. Persze az más kérdés, hogy most például nagyon jól ott volt mindenki fejben, és ha így játszunk, tuti lesznek sikerélmények akár az utolsó két fordulóban is, amikor elöl lévő csapatok ellen toljuk. Az ilyen hangulatú meccsekért megéri kimenni minden hétfőn!

Nem túl biztató jövőkép..
- Na, azért félreértés ne essék, nem kongatom a vészharangot. Tudunk mi jól játszani, ezt bizonyítottuk most is, ha elkapjuk a fonalat, belekerülünk egy jó sorozatba, zsinórban tudjuk majd megint nyerni a meccseket mint korábban, kezdésnek muszáj megverni például a Tapírokat. A harmadik félidőkkel meg ugye nem volt gond mostanság sem.

Ez a feltámadás igaz lehet rád is?
- Bízzunk benne! Tudom, hogy ha bűn szar vagyok, akkor nehéz a csapatnak, ha viszont jobban megy, az átragad a többikre is. Eddig idén csalódást okoztam, magamnak is, de az utsó meccsen már akadtak biztató jelek. Reméljük, egyre több lesz belőlük.

(Fotó: SuperJeanette)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése