2009/11/26

Nehéz helyzetbe kerültünk

Egy fordulóval a zárás előtt igen nehéz helyzetbe került csapatunk a bajnokságban. A Külker elleni 3-1-es vereség azt jelenti, hogy a záró körben mindenképpen nyerni kell a listavezető Oranje ellen, hogy reális esélyünk legyen a bentmaradás kiharcolására.

A mérkőzésről annyit, hogy a játék képe alapján kisebb csodával ért volna fel, ha sikerül pontot szerezni. Védekezésben nem teljesítettünk valami magas szinten, de ennél már csak a támadójáték volt rosszabb. Benyó egyéni megmozdulását leszámítva egyetlen igazi helyzetet sem sikerült kialakítani az ellenség kapuja előtt. Vannak ilyen napok, hétfőn a vérbeli Aljas erényeket csillogtatva kell megmenteni a mundér becsületét!

Aljas HFC - Külker 1-3 (1-1)
Gsz.: öngól
Aljas: Molnár I. - Vass B., Kívés L., Furik Zs., Nagy B., Szamosközi G., Csóti N., Szabó M.

Miki: "Nem érdemes már ezzel foglalkozni, sajnos tragikusan teljesítettünk. Hétfőn az életünkért kell küzdeni!"

TABELLA: ÍGY ÁLL A BAJNOKSÁG - KATTINTS!

Ami a forduló többi meccsét illeti: általában érvényesült a papírforma, sajnos a Vérebek meg tudták verni az Igényteleneket, így három ponttal közelebb lopóztak hozzánk.

Eredmények: Tesike - Oranje 0-5, Beverneki SC - Aranyhadsereg 2-5, Igénytelenek - Van der Bosch 0-3, Bangladesi Tapírok - Holland Lovasok 2-5.

3 megjegyzés:

  1. Kibaszott nagy szerencse kell a bennmaradáshoz,de nekünk csak a mérkőzéssel szabad foglalkoznunk. Meg kell végre mutatni, hogy egy erősebb csapat ellen is tudunk győzni! Tudom, hogy ez a szezon nem úgy alakult ahogy szerettük volna, de minden jó ha a vége jó! Tegyünk érte hogy jó legyen!!!!

    VálaszTörlés
  2. Fáj kimondani, de egyetértek Mackóval. Igazából eljutottunk oda, hogy már az önbecsülésünknek tartozunk egy győzelemmel. Mindent tegyünk meg hétfőn, elcsépelt közhej, de véres verejtékkel valahogy ki kell szenvedni a sikert!

    VálaszTörlés
  3. Bár gyűlölöm ezt a kifejezést, de "egyetek véres húst" ha ez kell a boldogsághoz..!

    VálaszTörlés