2009/11/10

Keserű iksz a szezon legjobb játékával

2-2-es döntetlent játszott az Aljas HFC a Tesike ellen a C/1 liga 7. fordulójában. A szezon eddigi legjobb produkciójával rukkolt elő a csapat a rendkívül parázs, pörgős, jó hangulatú összecsapáson, végre sikerült fejben felnőni a feladathoz, és küzdőszellemben valamint helyenként játékban is biztató dolgokat produkálni. Mindez feltétlenül pozitív, az viszont dühítő, hogy - úgy fest - rossz passzban vagyunk, hiszen jó játékkal sem jött össze a siker, holott megérdemeltük volna.

Az első félidőben az előre húzódó Balu mintaszerű berobbanásával szereztünk vezetést, ezt a második felvonás elején egy rendkívül röfögős átlövéssel egalizálta a jó erőkből álló ellenség. Miután Herr Brumm révén a második bekk is eredményes tudott lenni, egészen az utolsó percig őriztük a fórt, egy lecsorgóból viszont pontot mentett a Tesike. Legalább hat tiszta ziccert sikerült kihagyni (egyet 2-2 után az utolsó pillanatokban), ha ezen javítunk, és továbbra is így állunk a dolgokhoz, lesznek még szép eredmények a záró körökben.

Ami nagyon pozitív, hogy az ellenfél szemmel láthatóan, és hallhatóan nem nagyon kultiválta harcmodorunkat. Ennél nagyobb elismerés nem kell. Na jó, esetleg egy győzelem! Hajrá, Aljas!

Aljas HFC - Tesike 2-2 (1-0)
Gsz.: Vass B., Kívés L.
Aljas: Molnár I. - Nagy B., Kívés L., Szamosközi G., Csóti N., Szabó M., Furik Zs., Vass B.

Bobby Davison: "Televízión követtem a mérkőzést, és mit ne mondjak, ilyen csapatot szívesen irányítanék."

A forduló többi meccsének eredménye egyelőre nem ismert.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése