2009/11/13

Őskövületek ellen hétfőn

Nem sok olyan csapat van az ELTE bajnokság nevezettjei között, amelyik az Aljas családénál nagyobb múltra tekint vissza, az egyik ilyen hétfői ellenfelünk, a Bangladesi Tapírok gárdája. A piros-zöldek egyes legendák szerint már akkor megalakultak, amikor a Szomszédok és a Dallas jelentette a családi programot fél Magyarország számára, és ugyan ez enyhe túlzás, mindenképpen megsüvegelendő, ha egy csapat hét-nyolc éve együtt rúgja a port.

A Tapírok egyébként talán mostanság élik történelmük legsötétebb korszakát. A csapat elveszítette a tavalyi évad legjobb gólvágóját, a statisztikák pedig arról árulkodnak, még nem sikerült megtalálni az utódját. A bangladesiek öt meccsen mindössze háromszor találtak be az ősszel, az viszont óvatosságra kell, hogy intsen, hogy játszottak igen szoros mérkőzéseket is!

Hétfőn ennek ellenére kötelező a három pont begyűjtése, az Aljas Online szerkesztősége pedig ezúton szeretne jó egészséget kívánni annak az örökbe fogadott tapírnak, amely az ellenfél névadásakor ötletként szolgált.

A szakmai stáb a jelek szerint minden Aljas harcosra számíthat, remélhetőleg nem is dől ki senki a meccsig hátralévő napokban.

Aljas HFC - Bangladesi Tapírok
Stadio BEAC, hétfő, 21.15
Aljas: Molnár I. - Furik Zs., Vass B., Nagy B., Szamosközi G., Kívés L., Szabó M., Csóti N.

1 megjegyzés: