2009/11/07

Bobby vagy Véber a padon? C. Roni a keretben? - Kívésman ösztönzője

Lassan már nem számít meglepőnek, ha csapatunk, az ALJAS HFC vereséggel távozik a pályáról. Ezek a vereségek - akár elismerjük, akár nem - nem tesznek jót a csapat lelkivilágának. Ebben a cikkben a vártnál gyengébbre sikerül szereplés esetleges hatásait, következményeit vesszük számba. Legyen ez ösztönző a hétfő esti Tesike elleni mérkőzésre!

Először is, ha egy csapatnál nem nagyon megy a szekér, előveszik az edzőt. Prukner mester volt az utolsó, aki a bűvös kispadot magáénak tudhatta, de a Mérnök utcai pokollal nem tudott mit kezdeni, azóta edző nélkül készült az együttes. Az Aljas Online a csapat elnökét, a Tejesembert kérdezte, várható-e változás a kérdésben:
"A csapat erőnlétileg enyhén szólva nincs a csúcson. Ezt elsősorban az edző hiányának tulajdonítom. Nyilvánvaló, hogy ha a téli szünetig nem javulnak az eredmények, komolyan el kell gondolkodnunk egy esetleges kinevezésen."


A lehetséges utódok között van a Fraditól szurkolói óhajra menesztett Bobby Davison, aki már csak a neve miatt is a legfőbb esélyek közé sorolható. A másik jelölt a Pápa jelenlegi mestere, az örökifjú Véber György, akinek fanatizmusa jótékony hatással lehet a csapatra. A Tejesember egyelőre nem kíván nyilatkozni a lehetséges utódokról, ám ígéretet tett, hogy először az Aljas Online-t értesíti a fejleményekről.

A másik komoly probléma a szurkolók távolmaradása. Ez bizony milliós bevételkiesést okoz. A vezérszurkolói szerepet erre a szezonra Zsani örökölte a munkahelyi elfoglaltságra hivatkozó Pufitól. Őt arról faggattuk, miért nem jönnek a szurkolók:
"Legyünk őszinték, a gyenge szereplés nem éppen nézőcsalogató ebben a hidegben. But impossible is nothing. Próbálom újraépíteni a keménymagot, Erikától pl. ígértet kaptam, hogy kilátogat a következő mérkőzésre. Pufi és Anett otthon próbálnak valamit kifőzni-kisütni a gyenge szereplés ellen."

Nem mindenki ilyen megértő: Saci eközben „csibészelteti” a kabalaállatot, Bodzát, és tüntetést helyezett kilátásba a Baross utcai székház elé.

A szurkolók visszacsábításra Jack egy bulit szervezett szombat estére, amelyen remélhetőleg újra egymásra találnak a játékosok és a szurkolók.

Az esetleges erősítésekről a Tejesember a következőket mondta:
"Érzek elég erőt a fiúkban ahhoz, hogy fel tudjanak állni. Erősítést éppen ezért nem tervezek." Ezt a kijelentést több forrás is cáfolja, egyesek ugyanis C. Ronaldót látták a Baross utcában „ólálkodni”…

Szerző: Raid

3 megjegyzés:

  1. Hogy is mondjam, fain kis cikk.....:)))

    VálaszTörlés
  2. Önmagát megnevezni nem kívánó személytől hallottam, hogy Erika kilátogat a holnapi derbire! :)

    VálaszTörlés