2009/11/15

Kívésman 25-ről rúgott bombagólt!

Az Aljas Online információi szerint megszerezte élete első találatát felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésen Kívésman, a Recski Ércbányász játékosa. Az Aljas család Tesike elleni hétfői rangadón is eredményes mogorva medvéje a Szajla otthonában ünnepelhetett együttese 3-1-es győzelmet hozó mérkőzésén.

Herr Brumm nem akármilyen találattal örvendeztette meg a vendégtábort: egy lecsorgó labdát 25 méterről, állítgatás nélkül ágyúzott a kint álló kapus felett a hálóba. A gól nem mellesleg nagyon fontos pillanatban, 1-1-es döntetlennél született, így nyugodtan nevezhetjük a Bányász 5-ösét a találkozó hősének.

Úgy tudjuk, Lackó Mackó hétfő délután érkezik meg a fővárosba, hogy részt vegyen a Bangladesi Tapírok elleni ütközetben. A klub hivatalos fogadást nem tervez tiszteletére, az érdeklődők a Baross utcai klubházban vagy a hétfő esti mérkőzés helyszínén fejezhetik ki jókívánságaikat.

Gratulálunk, Laci, mentsd át a jó formát a kisebbik pályára is!

7 megjegyzés:

  1. Remélem, felszívtad az alapvonalat gólöröm gyanánt, mint annak idején Fowler!

    VálaszTörlés
  2. bravo Maci
    nagyon kell nekünk a jó formád (igen nehéz volt :)

    VálaszTörlés
  3. Köszi köszi! Tudom Pocok, hogy fájt leeírni:)) Tényleg hatalmas élmény volt! Inkább Ravanellis gólöröm volt amúgy, a mezt a fejemrehúztam :)))

    VálaszTörlés
  4. Akkora sztár azért nem lettél, hogy név nélkül kommentelhess! :)

    VálaszTörlés
  5. vagyis Laci egy SENKI! :D

    VálaszTörlés
  6. Szép volt Kívésman!! Remélem olyan "bü"-s volt....:)

    VálaszTörlés