2009/11/14

Lapszemle: "Köztudottan bunkerfocizó Aljas"

Bár már egy éve, hogy az elődöntőig jutottunk az ELTE Kupában, most sikerült ráakadni egy igazi kuriózumra, a tornáról az egyik ELTE újságba készített beszámolóra. A szerző a bajnokság egyik szervezője, íme a ránk vonatkozó részek vágatlanul:

"A hétfői csoportba a Fehérvár FC (C/3), a ZSKF (C/3), az Aljas HFC (C/1) és az Erő Bá Tsz SE (A) került. A csoport legszerencsétlenebb csapata a 0 ponttal záró ZSKF lett, akiknek ezen az estén semmi sem jött össze, háromszoros meccsen három vereséget szenvedtek. A meglepetést az első osztályú Erő Bá szolgáltatta, akik mindössze a ZSKF-et tudták legyőzni, és a Fehérvártól arcpirító 8-2-es vereséget szenvedtek, valamint a csoport utolsó – továbbjutást eldöntő – meccsén az addig szintén egy győzelmet felmutató Aljas HFC-től is ki kaptak. Ezen az estén a Fehérvár FC-t nem lehetett meg állítani, hibátlan teljesítménnyel végeztek a csoport élén, a játéknap 26 góljából 14-et ők szereztek."

" A másik elődöntőben a látványos támadófutballt játszó BGF csapott össze a köztudottan bunkerfocizó Aljassal. A mérkőzés hozta is a várt koreográfiát, a BGF nyomott, az Aljas rombolt. Mikor a BGF nagy nehezen vezetéshez jutott, az Aljas egy szöglet utáni, gólvonalra belőtt labdából egalizált. A vége előtt a BGF szintén egy szöglet után megszerezte a győztes találatot, ezzel kialakítva a döntő párosítását. A bronzmeccset az ezúttal kegyelmet nem ismerő Armada simán 4-1-re nyerte az Aljas ellen."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése