2010/11/26

Nyírjuk ki Erő Bát!

Az Erő Bá D ellen folytatja szereplését kedden az Aljas HFC a bajnokságban. A Bányász a Holland Lovasok elleni vereség után térne vissza a győzelmi ösvényre, a feladat azonban korántsem ígérkezik egyszerűnek, hiszen az ellenfél a gyatra rajt után a hírek szerint alaposan beerősített, így három győzelmet aratott zsinórban (Rapid Tipli, EDSK, L.É.C., összesített gólkülönbség: 18-1).

Várhatóan egy játékban erős csapattal lesz dolgunk, így a fegyelmezettség, a harcosság, a tudatosság mind-mind igen fontos erény lehet. Egyelőre az orvosi stáb nem mert biztosat mondani Benyó bokájának várható állapotáról, maródi emberünktől eltekintve viszont jelen állás szerint mindenki bevethető. Fontos részlet, hogy Brumi a találkozó napján ünnepli 25. születésnapját, ildomos lenne egy szép estével kedveskedni neki. A mérkőzés 20.15-kor kezdődik! Hajrá, Aljas!

Aljas HFC - Erő Bá D
KAG Arena, 2010/11/30, 20.15
Aljas: Letenovics-Nagy R. - Vass B., Furik Zs., Nagy B., Kívés L., Szabó M., Szamosközi G., Antal G., Molnár I., Csóti N.

A forduló további programja: Statikus Gumirugók – El Niño, L.É.C. – Egyetértés DSK, Galmácsi Tábor – Söry, Szabolcsi Elixír – Holland Lovasok.

11 megjegyzés:

  1. Játékra jelentkezem mester! :)

    VálaszTörlés
  2. Akkor mondom, mi a teendő. Laza csukló, merev könyök, onnan már megy magától a bőrözés! :)

    VálaszTörlés
  3. Remélem az időjárás is úgy akarja, hogy legyen meccs...

    VálaszTörlés
  4. Nem fog sztem megmaradni a hó.

    VálaszTörlés
  5. Miért ne lenne? 1 centis hóréteg csak nem gátol meg minket?! Amúgy meg már rég elolvadt, nyugi, maximum csak Imi Jackjében láthatunk jeget este! :)
    Kemény meccsnek ígérkezik....

    VálaszTörlés
  6. Emerich sajnos ma nem lesz torokfasz miatt. Valakit fel kell tolni a bekksorból csatárba. :)

    VálaszTörlés
  7. öt gólos hátvédünkre gondolsz? :)

    VálaszTörlés
  8. Vagy Bobi, vagy én. Sok lehetőség nincsen. Attól függ, milyen Benyó lába, mert amilyen hülye, sántán is képes szenvedni a pályán.:)

    VálaszTörlés
  9. naaa
    egész jó a lábam, de csereként kezdek és meglátjuk mi lesz...

    VálaszTörlés
  10. Jó sosem volt, maximum egészséges!

    VálaszTörlés
  11. este kiderül szájhőském...

    VálaszTörlés