2010/11/10

Pufi lehúzta a rolót

Győzelemmel folytatta szereplését az Aljas HFC a bajnokságban, a gárda a harmadik egymás elleni összecsapáson is legyőzte a Statikus Gumirugókat, ezúttal 2-0-ra.

A találkozó egy takarásból eleresztett, jól eltalált lövésnek köszönhetően gyors Bányász-góllal indult, és az első félidőben végig a mi akaratunk érvényesült. Fordulás után rákapcsolt az ellenfél, mezőnyfölénybe került és helyzeteket is kialakított, de ezek nem eredményeztek gólt - többek között Pufi földöntúli parádéjának köszönhetően. Persze, nekünk is akadtak lehetőségeink kontrából, nem is egy, de ezeket nagy százalékban sikeresen elpazaroltuk. Egy ellentámadást azért megfelelően végigvittünk, így 2-0-ra nyertük az összecsapást - a meccs összképe alapján megérdemelten.

Összességében elmondható, hogy bár természetesen a tökéletes produkciótól messze voltunk, tudatosságban sikerült felülmúlni a korábbi mérkőzéseket, és helyenként játékos elemek is keveredtek performanszunkba. A fehér dressz kiválóan mutatkozott be, a jövő héten jöhet a hasonló folytatás a Rapid Tipli ellen!

Aljas HFC - Statikus Gumirugók 2-0 (1-0)
Gsz.: Szabó M., Antal G.
Aljas: Letenovics-Nagy R. - Furik Z., Szabó M., Kívés L., Nagy B., Szamosközi G., Antal G., Csóti N., Molnár I.

A forduló a meglepetések köre volt a ligában, több meglepetés is született a játéknapon.

Eredmények: El Niño - Söry 5-0, Erő Bá D - Rapid Tipli 7-1, L.É.C. - Szabolcsi Elixír 3-1.

TABELLA: Így áll a bajnokság - kattints!

7 megjegyzés:

  1. Ne tudjátok meg, milyen kínszenvedés volt részegen gépelni...

    VálaszTörlés
  2. Jesus, ezt hány sör után sikerült ilyen jól megírni? :) Állat vagy, azt hittem csak délután lesz beszámoló!
    Szép volt fiúk!!
    Tegnap szomorúan kellett konstatálnom, hogy öregszem, 3 sörtől sikerült bespiccesedni..... (Jó, mondjuk délután 1-kor ettem előtte)

    VálaszTörlés
  3. Esőben és kitartásban gazdag meccs volt. :D
    3 sör engem is rendesen hazavágott még szerencse, hogy közel lakom. Volt még valami durvulás miután eljöttünk (pl Benyó egy szál f..-ban táncolt az asztalon-ilyenekre gondolok)

    VálaszTörlés
  4. Hát, nem nagyon volt olyan szó, amit elsőre sikerült volna helyesen leírni... Amiről lemaradtatok: nem volt semmi durva, beszélgettünk a hidegtálnál tányérként fungáló sráccal, Benyó pedig 30 lufival a kezében hagyta el a helyszínt. Szépen nézhetett ki az éjszakain.
    Szóval nem volt durva, öregszünk kegyetlenül...

    VálaszTörlés