2010/11/17

Ezt nem kell megmagyarázni!

Gólzáporos győzelemmel folytatta szereplését az Aljas HFC a bajnokságban: a Bányász a Rapid Tiplit verte 7-0-ra. A mérkőzés szempontunkból kicsit vontatottan indult, de a kezdeti rendezetlenség után egyértelműen irányítottuk a találkozót, és egy labdalopás után vezetést is szereztünk. A szünetig a régi fegyver, a kettes figura kétszer is sült, így gyakorlatilag 20 perc után eldőlt a három pont sorsa. Ellenfelünk a második játékrészre teljesen szétesett, így végül kiütéses sikert arattunk. A hajrában a Tipli egyik kevésbé szomjas szurkolója is úgy érezte, hogy pályára kell lépnie, az ő szerepeltetését nem teljesen értettük, de ez részletkérdés...

Összességében elmondható, hogy abszolút megérdemelten nyertük meg ilyen arányban is az összecsapást, de az eredményből azért messzemenő következtetést nem szabad levonni, hiszen egy igen gyenge napot kifogó riválissal volt dolgunk. Egyértelmű pozitívum, hogy Norbó gólcsendje megtört, remélhetőleg a duplát újabb találatok követik. Szintén mindenképpen említést érdemel, hogy Pufi zsinórban második meccset zárta kapott gól nélkül. A jövő héten rangadót vívunk a bajnoki aranyra hajtó Holland Lovasok ellen.

Rapid Tipli - Aljas HFC 0-7 (0-3)
Gsz.: Szamosközi G., öngól (2), Szabó M., Csóti N. (2), Nagy B.
Aljas: Letenovics-Nagy R. - Kívés L., Vass B., Nagy B., Szabó M., Szamosközi G., Csóti N., Antal G.

Ami a többi pályát illeti: hatpontos rangadót nyertek a Gumirugók, hihetetlen feltámadásba kezdett az Erő Bá, és első vereségét szenvedte el az El Niño.

TABELLA: Így áll a bajnokság - kattints!

Eredmények: Egyetértés DSK – Erő Bá D 1-8, Szabolcsi Elixír – El Niño 3-2, Söry – Holland Lovasok 0-5, Galmácsi Tábor – Statikus Gumirugók 0-4.

7 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Csak egy kis pontosítás: a Holland Lovasok-Söry meccs 5:0 lett!
    Üdvözlettel,
    H.L.

    VálaszTörlés
  2. Erő Bá D azért ilyen erős, mert hoztak embereket a végére, hogy ne essenek ki...
    grat a győzelmetekhez, megérdemelt volt...
    egyébként le a kalappal, kb. Ti voltatok az első olyan csapat akire nem lehetett panasz sportszerűség terén

    VálaszTörlés
  3. Köszönjük a gratulációt, jó kis meccs volt, 3:0 után sajnos nagyon szétestetek, de ez velünk is mindig így van, hátrányból nagyon nehéz fordítani, mert ezen a pályán a kontrák sorsdöntőek!

    @Holland Lovasok, köszi a kiigazítást, jövő héten összecsapunk! :)

    Az Aljasnak meg hatalmas grat, szép volt fiúk!

    VálaszTörlés
  4. Kösz Lovasok! Rosszul emlékeztem, javítom!

    VálaszTörlés
  5. A jövő heti amúgy egy igen jó kis csörtének tűnik. Ránézésre ölég erősek Lóék, szóval ez egy kiváló alkalom, hogy megmutassuk, maradt még azért valami a régiből! Kössük fel a nacit Kiskalózok!

    VálaszTörlés
  6. A szétesést nem értem...utóbbi meccseken mindig ez van, pedig első két meccset mind 1-3as félidővel kezdtük...
    kontráitok rendre bejöttek, de támadni kellett, nem volt mese...igazából a megbeszélt taktika az első bekapott gólig jött be, majd jöttek a szokásos szögletből bekapott gólok:D
    Erő Bá D-ra vigyázzatok, tényleg hívtak embereket, akik simán a középmezőnybe viszik a csapatot

    VálaszTörlés
  7. Jó volt ez, bár jövő héten vélhetően sokkal nehezebb lesz. Az elején nem szabad ennyit lézengeni mert könnyen 2-3 gólos hátrányba kerülhetünk. Ettől függetlenül bízom benne, hogy meglepjük a Lovasokat!

    VálaszTörlés