2010/11/19

Élcsapat jön szembe kedden

Rangadó vár kedden az Aljas családra, csapatunk a bajnoki címre hajtó Holland Lovasokkal csap össze az utolsó idősávban (kezdés: 21 óra). Ellenfelünk nem teljesen ismeretlen a számunkra, egy évvel ezelőtt, még a BEAC-pályán kiegyenlített meccsen balszerencsés, 3-1-es vereséget szenvedtünk. Jöjjön tehát a reváns, de nem lesz egyszerű dolgunk!

A rivális pazarul kezdte a szezont, és egy kisebb hullámvölgy után újra magára talált, így reális eséllyel pályázik akár az aranyéremre is. Hét mérkőzéséből ötöt megnyert, az EDSK ellen ikszet játszott, emellett meglepetésre kikapott a Gumirugóktól.

Nincsenek pontos ismereteink róluk, annyit lehetett talán kívülről leszűrni, hogy magabiztos, jó felépítésű kapus áll a ketrecük előtt, mezőnyben pedig ügyes játékosok szaladgálnak náluk. Fel kell kötni a gatyát, és keményen védekezve, felszabadultan, bátran játszva - ahogy Norbó mondta - meg kell próbálni megbüntetni őket.

A jelenlegi állás szerint mindenki bevethető, a szakmai stáb dolgát nem nehezítik hiányzások.

Holland Lovasok - Aljas HFC
KAG Arena, 2010/11/23, 21 óra
Aljas: Letenovics-Nagy R. - Vass B., Furik Zs., Kívés L., Nagy B., Szabó M., Szamosközi G., Antal G., Csóti N., Molnár I.

2 megjegyzés:

  1. Elég valószínűtlennek tartom, hogy tudok játszani kedden... Nem igazán mozog a lábfejem :(

    VálaszTörlés
  2. Ennyit a "jelenlegi állásról"... Jobbulást!

    VálaszTörlés