2010/11/05

A következő feladat: Gumirugók

A Statikus Gumirugók ellen meccsel az Aljas család a bajnokság következő fordulójában. Soros ellenfelünket jól ismerhetjük, hiszen korábban már kétszer is összefutottunk velük. Az eddigi két összecsapás piros-fekete sikert hozott, ráadásul igen hasonló forgatókönyv szerint zajlott. Az SG szerzett vezetést, ezt követően elkeseredett Aljas rohamok következtek, amik a hajrában meg is hozták eredményüket, így 3-1-re mi nyertünk. Ezt természetesen ezúttal is elfogadnánk.

- Egy rendes, tisztességes brigád lesz az ellenfelünk, csapatuk ránézésre egy hasonlóan összetartó baráti társaság, mint a miénk. Ebben rejlik az erejük elsősorban. Jó kapusuk van, mezőnyben pedig nincsenek köztük magukat celebritásnak képzelő színes ceruzák, ezzel együtt persze egyáltalán nem kutyaütők. Volt meglepő vereségük, de bravúrjuk is, szóval bármi benne van a meccsben, de bízom abban, hogy keményen odateszi magát mindenki, és mi örülhetünk a végén - mondta Miki az Aljas Online-nak.

Egyelőre úgy tűnik, mindenki bevethető kedden, továbbá, ha a többség úgy kívánja, akár debütálhat is a közelmúltban megszerzett fehér szerelés. Hajrá, Aljas!

Aljas HFC - Statikus Gumirugók
KAG Arena, 2010/11/09, 20.15
Aljas: Letenovics-Nagy R. - Nagy B., Furik Zs., Kívés L., Vass B., Szabó M., Molnár I., Szamosközi G., Csóti N., Antal G.

3 megjegyzés:

  1. Sztem hozzon mindenki pirosat és fehéret is, aztán majd eldöntjük. Igazából teljesen mindegy, mert sárgában lesznek.

    VálaszTörlés
  2. én nem akarok a fehérben játszani, még nem kapok a szakvezetéstől egy s-es méretűt!!

    VálaszTörlés
  3. Olyat sajnos nem gyártanak, ami a te miniatűr villanykörte testedre passzol.

    VálaszTörlés