2010/11/18

Norbó: Nagyon vártam már...

Norbó számára kettőzött jelentőséggel bírt a Rapid Tipli elleni 40 perc. A 7-0-s siker alkalmával támadónk hosszú gólcsend végére tett pontot, és megkezdte a termelést az őszi szezonban is. A Kisvakond természetesen szeretné folytatni a gyártást - egyből a nagy kedvenc Holland Lovasok ellen.

Gratulálunk az első gólokhoz!
- Köszönöm szépen, jólesett! 5 meccs gólcsendben egy csatártól nem túl jó eredmény, tehát nagyon vártam már. Hazudnék, ha azt mondanám, nem frusztrált, de hát csupa jó emberrel vagyok körülvéve, akik mind-mind biztattak… Remélem, érződik a mondat mögötti valós tartalom - kezdte Roger az Aljas Online-nak.

Mit jelenthet ez a dupla a jövőre nézve?
- Megnyugtató érzés ismét eredményesnek lenni, nyilván szeretném folytatni a gyártást. Ugye, ha egy üzlet beindul, ha megnyílik a gólcsap... De közhelyek helyett a lényeg: jó meccseket szeretnék győzelmekkel, további Norbó-gólokkal! Van hová javulni, és ha végre érkezik egy pontos passz, akkor azt bizony ki kell használni.

Azt tudod, hogy Brumi felajánlott 10 sört annak, aki Mikit megelőzve házi gólkirály lesz?
- Nem! Derék Medve! Mikit nagyon szeretném továbbra is egyszer befogni. Na de tehetséges spíler, nekem pedig sokat kellene javulni.

A kedvenceid következnek. Mire számíthatunk a Lovasok ellen?
- Valóban, nagy kedvenc a Lovasok, ez a névválasztás kegyetlen! Szoros meccset játszottunk a múltkor, most meg kell büntetni őket. Természetesen extra mértékű edzésmunkával készülök, szeretnék beköszönni… Úgyhogy csókolom!

1 megjegyzés:

  1. Szép volt Szőri! Csak így tovább, 1 méterre a kapuból azért illik betalálni! :)

    VálaszTörlés