2010/11/12

Sebzett vad a következő ellenfél

A Rapid Tipli ellen folytatja szereplését kedden a bajnokságban az Aljas HFC. Soros ellenfelünk ellen ez lesz az első csörténk, a jelek szerint egy igen veszélyes, kétarcú együttessel kerülünk szembe.

A piros mezesek az első három kanyarban nem ritkán parádés gólokat szerezve összesen hét pontot gyűjtöttek, utána viszont hihetetlen mélyrepülésbe kezdtek. Az utolsó négy összecsapásuk mérlege a következő: 3-19-es gólkülönbség, 0 pont.

Utóbbi adatokból tilos messzemenő következtetéseket levonni, hiszen az éppen ilyen sebzett vadak tudnak igen veszélyesek lenni! Egy hasonlóan tragikus széria után nem ritka, hogy egy meccsen aztán minden összejön, és egy csapásra megfordul minden.

Bár minden bizonnyal nem egy mentális csúcson lévő, önbizalomtól duzzadó alakulattal találjuk majd magunkat szemben, a múlt heti erényeket csillogtatva, a befejezéseknél javulva nem szabad engedni, hogy ellenünk kaparják össze magukat. Egy esetleges sikerrel nagy lépést tennénk a megcélzott helyezések elérése felé.

A jelenlegi állás szerint mindenki bevethető, remélhetőleg ez így is marad! Hajrá, Aljas!

Rapid Tipli - Aljas HFC
KAG Arena, 2010/11/16, 21 óra
Aljas: Letenovics-Nagy R. - Nagy B., Furik Zs., Kívés L., Vass B., Szabó M., Molnár I., Szamosközi G., Csóti N., Antal G.

5 megjegyzés:

  1. Már a szezon előtt azt mondták, ellenünk kettőzött erővel készülnek, sza presztízscsata szerű lesz. Általában pirosban lesznek, sza valszeg a fehér lesz a nyerő megint, de hozza sztem azért mindenki mindkettőt. Legutóbb már biztatóan néztünk ki (persze azért messze nem az a csúcs), én már nagyon várom a keddet!!!

    VálaszTörlés
  2. Általában pirosban vannak...

    VálaszTörlés
  3. Részemről: "Pofa be, roló le!" :)

    VálaszTörlés
  4. Kellenek a pontok nagyon! Reméljük ott tudjuk folytatni, ahol abbahagytuk!
    Ja, itt és most szeretném ösztönözni a támadó szekciót: felajánlok 10 sört annak, aki a végelszámolásnál Miki előtt végez a góllövő listán :))

    VálaszTörlés
  5. 5 sörért kihagyok mindent! :)

    VálaszTörlés