2010/03/10

Újabb siker! - kabaréba illő gólokkal

Második mérkőzését is megnyerte az Aljas HFC az ELTE Bajnokságban, a Bányász hihetetlen körülmények között fektette két vállra (2-1) az első ligás játékosokkal megerősített CSTB tarcsit.

Kihagyott AHFC-helyzeteket követően az ellenfél szerzett vezetést egy szépen végigpasszolt kontrából, azt követően viszont a csirketolvajok ritkán látható önpusztításba kezdtek. Előbb frissen igazolt kapusuk védett be komikus módon egy gyök kettővel a kapu felé guruló labdát, majd védőjük bombázott hatalmas erővel, vagy 10 méterről saját kapujának jobb felső sarkába. A második félidőben nagy erőket mozgósított az egyenlítésért a CSTB, de Aljas-helyzetek is akadtak szép számmal. A vészkapusos perceket is sikerült átvészelni, így egyedüli hatpontos csapatként vezetjük a bajnokságot.

CSTB tarcsi - Aljas HFC 1-2 (1-2)
Vezette: Letenovics-Nagy
Gsz.: Szabó M., öngól
Aljas: Molnár I. - Vass B., Nagy B., Kívés L., Szabó M., Mihály A., Csóti N.

Herr Brumm: "Fortuna azért velünk volt, ismerjük el. Ha nem nyertünk volna, három napig rágódom a kihagyott helyzeteimen..."

Eredmények: Oranje - Tüdő FC 2-4, Egyetértés DSK - Vastüdő 2-2, El Niño - Reaktivált Gének 4-2, Statikus Gumirugók - Söry 4-0.

Eredmények: statikusgumirugok.hu

2 megjegyzés:

  1. Grat a makulátlan mérleghez, csak így tovább!!! Bízzunk a sikerben és önmagunkban!

    VálaszTörlés
  2. Milyen szépen idéztél tőlem... :)

    VálaszTörlés