2010/03/03

Lecsapott a kettes figura!

Győzelemmel kezdte szereplését az Aljas HFC az ELTE Bajnokság tavaszi szezonjában. A Bányász 3-2-re múlta felül az újonc Tüdő FC együttesét.

A kényszerűségből megváltozott felállásból adódó kezdeti bizonytalanságot kihasználva egy hatalmas kihagyott Aljas-ziccer után az ellenfél szerzett vezetést, a népes szurkolósereg befutását követően viszont új erőre kapott a gárda, és egy szemfüles találattal egalizált. Két sikeresen végrehajtott kettes figurával a hajrára megnyugtató előnnyel fordultunk, és bár a vége meleg lett, a három pontot azért sikerült bezsebelni. A siker kulcsának ismét csak kemény védekezésünk és kellemetlen stílusunk bizonyult. Így tovább!

Aljas HFC - Tüdő FC 3-2 (2-1)
Gsz.: Szabó M., Csóti N. (2)
Aljas: Szamosközi G. - Furik Zs., Nagy B., Kívés L., Molnár I., Csóti N., Szabó M.

Miki: "Az első tíz és az utolsó öt percet leszámítva komoly gond nem volt. Lényeg a három pont, jövő héten hasonló szellemben kell kimenni a pályára! Gratulálok a csapatnak!"

További ismert eredmények: Statikus Gumirugók - Oranje 0-1, Galmácsi Tábor - Vastüdő 1-1.

(Forrás: statikusgumirugok.hu, vastudo.blog.hu)

2 megjegyzés:

  1. Lényeg a 3 pont. Viszont jövő héten ennél összeszedettebben kell játszani

    VálaszTörlés
  2. Kezdetnek nem volt rossz! Felhívnám mindenki figyelmét, hogy jövő héten Hutch miatt presztízscsata jön, ráadásul jó hangulatú meccs is várható. Gabi nem lesz, sza fel kell kötni a gatyeszt!

    VálaszTörlés