2010/03/10

A jelszó: továbbra is összeszedetten!

A CSTB tarcsi elleni 2-1-es meccs után sem Fortuna istenasszony, sem az öngól, sem pedig a kettes figura intézménye nem kívánt nyilatkozni honlapunknak, így a kapitány, Miki vállalkozott egy rövid helyzetértékelésre. 14-esünk úgy véli, nagyon jól sikerült elkapni a rajtot, mindez azonban csak akkor fog érni valamit, ha továbbra is összeszedetten küzdünk minden meccsen.

Mindenekelőtt gratula a bombagólhoz!
- Köszönöm szépen, ebből is látszik, hogy minden megmozdulásom életveszélyes! :) Komolyra fordítva a szót, ilyet sokéves pályafutásom alatt nem láttam, és a nem sokkal utána következő öngól is minden idők volt... Kár, hogy nem volt kamera, tuti tarolna a YouTúrón.

Csatártársad, Norbó nagyon önkritikus volt a fórumon reggel.
- Ez is mutatja, hogy a hozzáállással nincsen gond, igényes a banda magával szemben. Szegény Vakondnak nem ment most, de hát istenem. Voltunk ezzel még egy páran. Múlt héten rúgott kettőt, tegnap azzal segítette a csapatot, hogy brusztolt. Ráadásul ahogy ismerem, legközelebb úgy fog menni, mint a mozambó!

Meg hát ugye a tabella nem fest rosszul: kettőből-kettő, első hely...
- Persze, de azért kezeljük helyén a dolgokat! Bár a ziccerek száma alapján megérdemelten nyertünk, ha nincsen ekkora szerencsénk, simán zacskó is lehetett volna, annyi helyzetet kihagytunk. Korábban tettünk érte, hogy mellénk álljon Fortuna, de jövő héten is kell. Én például személy szerint most ultra szar voltam, az első körben sokkal jobban pörögtem. Akkor az egész csapat valahogy magasabb hőfokon égett, arra lesz szükség a későbbiekben is. És nem szabad elfelejteni, két győzelemmel senki nem ért még el komoly eredményt. Ha nem leszünk továbbra is összeszedettek, gyorsan lecsúszhatunk, amilyen szoros a mezőny.

És ha összeszedettek leszünk?
- Akkor magunknak nem tehetünk majd szemrehányást. A fociban benne van a vereség is, de ha ez a csapat úgy küzd, ahogyan tud, akkor nem lehet sétagaloppban megverni. Jó lenne ott maradni, ahol most vagyunk. Nagyon nehéz lesz, de képesek vagyunk rá. Persze, ne szaladjunk ennyire előre, csak jövő keddig: narancsot kell facsarni megint, aztán meg irány az emelet. :)

Remélhetőleg komoly létszámú tábor előtt!
- Legyen úgy! Nekem személy szerint ez nagyon sokat jelent, de gondolom nem vagyok egyedül. Megpróbáljuk a magunk módján megköszönni a buzdítást! És ha már a pozitívumoknál tartunk: említsük meg az ellenfelet, nagyon korrektek voltak, ritkán megy le egy meccs bíró nélkül ilyen nyugodtan.

4 megjegyzés:

  1. a jelszó... mi van bazdmeg, beszélgettél Szíjjártó Petikével? :)

    VálaszTörlés
  2. Szíjjártó vagy Szijjártó amúgy?
    Amúgy van egy felesleges "a" az interjúban, de nem mondom meg, hogy hol (és mikor) :)

    VálaszTörlés
  3. kedves szavak, köszönöm :)
    mozambó leszek!!!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm, javítva. Sajnos képzetlen interjúalanyokkal nem egyszerű! :)

    VálaszTörlés