2010/03/22

Mit vár az ellenfél?

Mindenképpen három ponttal kalkulál ellenünk a Vastüdő a kedd esti rangadón - derül ki a csapat honlapján megjelent beharangozóból.

Így várja a meccset az ellenfél menedzsere:
"Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, kivételes körítéssel. Még mi sem tudjuk, hogy mivel készülnek szurkolóink, de különböző csatornákon értesültünk róla, hogy fantasztikus hangulatra lehet számítani mindkét tábor részéről. Azért remélem, hogy a Brigád lenyomja az Aljas szurkolói csoportját... Az ellenfelünk eddig minden bajnoki mérkőzését megnyerte, egy nagyon összeszokott csapatról van szó, akikről tudjuk, hogy fegyelmezett védekezésből vezetnek kontrákat. A visszarendeződésre nagyon kell figyelni. Meg kell szerezni a három pontot, mert döntetlenekkel nem lehet elérni célkitűzésünket. Múlt héten szabadnaposak voltunk, de remélem, hogy Csapatunk tudja hozni az EDSK elleni formáját: a helyzeteit nagyobb számban értékesítve és nem olyan végjátékkal."

Az Aljas HFC háza táján a jelenlegi állás szerint mindenki bevethető, igaz, többen takony- ill. torokfasszal küszködnek.

Aljas HFC - Vastüdő
2010/03/23, kedd, 21.15
Aljas: Molnár I. - Vass B., Furik Zs., Kívés L., Nagy B., Szamosközi G., Csóti N., Szabó M.

Hajrá, Aljas!

Forrás: vastudo.blog.hu

2 megjegyzés:

  1. már nem kell többet aludni, eljött a nap!!!!

    VálaszTörlés
  2. Bizony, engem már-már a régi nagy Aljas időket idéző érzések kerítenek hatalmukba lassacskán!

    VálaszTörlés