2013/05/02

Vészkapussal is megvan a rangadó!

Több sebből vérezve is megnyerte csapatunk a forduló rangadóját, a meccsbe öt zsinórban elért győzelemmel érkező Bármi Lehet ellen 2-0-s sikert arattunk.

Mivel sem Imi, sem az általában beugróként villogó Doyen nem volt bevethető, a szakvezetés merész húzásra szánta el magát, az általános iskolás tapasztalataira építő Miki állt a háló elé. Örömteli módon Tanár úr vállalta a játékot, így Norbó álomkór miatti távolléte ellenére is volt legalább egy cserénk, továbbá szerencsére az ellenfél hozott labdát, így le lehetett játszani az összecsapást.

A védekezés egy-két apró megingástól eltekintve végig olajozottan működött, egységes csapatmunka jellemezte az Aljas családot, így az egyébként a ligában termékeny rivális csak ritkán tudta veszélyeztetni a kapunkat. Külön ki kell emelni Balut, aki talán az utóbbi évek legösszeszedettebb produktumával rukkolt ki.

A gólcsend a második félidő közepén tört meg, Hutch volt eredményes egy átlövéssel, a másodikat Svarc jegyezte egy lábak között elsuhanó szabadrúgásból. Mivel alkalmi polipunk két ízben is párduc módjára repült ki a kapujából, a magas szintű mezőnymunka értékes három pontot ért.

Eddig igen biztatóan alakul az idény, de nem szabad ettől elaludni. A jövő héten is minden erőnkre szükség lesz az Alkmaat ellen!

Aljas család - Bármi Lehet 2-0 (0-0)
Gsz.: Szabó Mátyás, Mihály A. 
Aljas: Szabó M. - Vass B., Kívés L., Mihály A., Antal G., Szabó Mátyás

6 megjegyzés:

  1. Gratuláció mindenkinek, rég láttam ilyen összeszedettnek a csapatot! Nem gondoltam volna, hogy hét kör után ilyen sok pontunk lesz, mindenesetre most kell rátenni még egy lapáttal mindenkinek! Hajrá, Aljas!

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok! Jól néz ki a tabella!

    VálaszTörlés
  3. levonom a következtetést: nem szabad elaludni :)

    VálaszTörlés