2013/05/09

Gergő: "Alig találom meg magunkat a tabellán"

Bár a meccs napjának délutánján nem érezte jól magát, parádézott Gergő az AZ Alkmaat ellen 9-0-ra megnyert meccsen, egymaga ötször volt eredményes. Az így már kilencnél járó támadó mezszámát szívesen elérné a szerzett találatok tekintetében.

Mindenekelőtt hogy vagy? Kerekes Zsombi már befürdött a megfázásra kapott gyógyszerekkel. Nálad nem volt gond a WADA-val?
- Köszönöm kérdésed, most már remekül. A meccs előtt tényleg nem voltam csúcsformában, de a csapatorvos, Dr. Szabó Miklós ajánlására Neo Citrannal és alvással készültem, és maximálisan bevált. És az egyik sincs rajta a doppinglistán - mondta Gergő az Aljas Online-nak.

A mesterötössel már 9 gólnál jársz, ez a régi statisztikáidat idézi. Mennyi lesz a vége?
- Az öt - a visszafogottabb források szerint négy és fél - gólt nem lesz egyszerű  felülmúlni, de a szezonban jó lenne még egy-kettőt lőni. Például a  mezszámomig szívesen eljutnék.

A szakemberek szerint most látjuk a legjobb Antalt az Amerikából való hazatérés óta. Minek köszönhetjük ezt?
- Szerintem a Csapat játszik nagyon jól az utóbbi időben. Egészen furcsa érzés, amikor alig a találom meg magunkat a tabellán. Mert ugye megszokásból mindig alulról indulok... Meg persze a rutin meg az évek nem csak Doyenen látszódhatnak meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése