2013/05/24

Imi a gyurmát is beáldozza a sikerért - interjú

Imi volt az egyik hőse az Abszint Alakulat ellen aratott fontos, 4-1-es győzelemnek, hárítások egész sorozatát mutatta be. Kapusunk elmondta, inspirálják az erős ellenfelek, és szeretné, ha az érmünk nagyon fényesen csillogna, emellett arra is kitért, milyen praktikákat vet be a formajavulás érdekében.

Az Abszint ellen még az ellenfél is emlegette, mennyire jól megy Neked, és tényleg kb. annyi védésed volt, mint egy hokikapusnak.
- Sokszor kellett védeni, de hát ez a dolgom. Úgy jó védeni egy csapatban, ha koncentrálunk, és tudom, hogyha én jól megyek, akkor legközelebb vagy valamikor a meccs folyamán gólt, gólokat fogunk, fogtok szerezni, számomra nagyon ösztönző. Emellett kifejezetten élvezem azokat a mérkőzéseket, amikor nem mi vagyunk az esélyesek, és kihívás nem csak a mezőnyben, hanem a kapuban helytállni. Remélem sokáig – így a tornáig is – kitart a forma, de mondom, ehhez Ti is kelletek - mondta Imi az Aljas Online-nak.

12 kapott gól 10 meccsen - tekintélyt parancsoló mérleg.
- Valóban, nem rossz kispályán ennyit kapni. Persze ne feledjük, ezt a gólkülönbséget, amit a tabella mutat, elsősorban azoknak a csapatoknak "köszönhetjük", akik nem tettek sokat az ellen, vagy – ha ez hízelgőbb – nem tudtak tenni az ellen, hogy ez ne így legyen. Annak örülök, hogy jól működik az Aljas retesz, és ezzel együtt tudok én is bravúrokat mutatni, ami a már említett kevés kapott gólt eredményezi.

Az ezüstérem már biztos, és még akár még jobb eredmény is lehet belőle. Számítottál ilyen szezonra?
- Én azért bíztam benne, hogy a negyedosztályban azért dobogót tudunk csípni még 30 fele kullogva is a tapasztalatunknak és kitartásunknak köszönhetően. Most viszont már csak így, hogy egy meccs van hátra, azt mondom, hogy ez nagyon szép eredmény, mert egy jobb csapat biztos van nálunk a ligában, és van 3-4, amely ugyanolyan erőket képes felvonultatni bármikor, mint a jó formában levő Aljas had. Ennek fényében kifejezetten hízelgő a második hely – hogy még előrébb ne szaladjunk…

Mit vársz a Mortal Wombat elleni összecsapástól?
- Ugyanazt, mint a legutóbbi meccsen. Kicsit kevesebbet edzek mostanában, és úgy érzem, hogy ez a meccseken nyújtott teljesítményemnek jót tesz, mert az erőnlétem ugyanúgy megvan, viszont nem vagyok annyira fáradt, és sokkal jobban tudok koncentrálni. Egy valamit ígérhetek: rajtam nem fog múlni az eredményes, agilis szereplés. Látva a többiek idei szezonban nyújtott játékát, rajtuk sem, így bízom benne, hogy fényesebben fog az az érem csillogni az ezüstnél.

2 megjegyzés:

  1. Kapusszemmel azt mondom, tényleg jó volt a szerdai nagyon. :) Ugyanez kell a jövő héten is!

    VálaszTörlés
  2. Hát akkor biztos így volt Te expert:)

    VálaszTörlés