2013/05/23

Minimum az ezüst megvan

Tovább menetel csapatunk a bajnokságban, az Abszint Alakulat elleni rangadón 4-1-es sikert aratott az Aljas család. Mindez azt jelenti, hogy minimum ezüstérmesként végzük a szezon végén, az utolsó körben pedig a legfényesebb éremért szállunk harcba.

Bár kissé tartalékos összeállításban léptünk pályára, kiválóan kezdtük a mérkőzést, és jó négy perc alatt kétgólos vezetést szereztünk Gergő duplájával. Csatárunk előbb egy kontrát zárt le pontosan, majd egy kapitális védelmi baki után csapott le egy ajándékba kapott labdára. Ezt követően teljesen átvette a meccs irányítását az ellenfél, és a szünet előtt nem sokkal megérdemelten szépített is. A játékrész krónikájához hozzátartozik, hogy Maci  kegyetlenül belenézett egy labdába, de rövid ápolás után visszatért a pályára.

A második félidő is a rivális mezőnyfölényét hozta. Foggal-körömmel védekeztünk, Imi pedig nagy védések sorozatát mutatta be. Az időt is kikértük, hogy fújhassunk egyet, aztán Gabi egy saját térfelünkről elért szemfüles góllal kifogta a szelet az egyébként igen sportszerű, egyre többet kockáztató Abszint vitorlájából. Miki egy labdalopást követő megugrásból másodpercekkel később a kegyelemdöfést is megadta, így végül 4-1-re győztünk.

Bár a pálya mellett nem mindenki hitte el, hogy az élmezőnyhöz tartozunk, immár biztos, hogy legrosszabb esetben is ezüstérmet szerzünk az idény végén. Jövő szerdán a jó erőkből álló Mortal Wombat ellen lehet feltenni a koronát a tavaszi produktumra.

Aljas család - Abszint Alakulat 4-1 (2-1)
Gsz.: Antal G. (2), Szamosközi G., Szabó M.
Aljas: Molnár I. - Kívés L., Szabó M., Szamosközi G., Csóti N., Antal G.

3 megjegyzés:

  1. Tegnap megint elragadott a hév egy-két esetben, úgyhogy ha esetleg túlzott volt a hangerő, a kiabálás, akkor természetesen elnézést kérek! Jövő héten is minimum így kell menni!

    VálaszTörlés
  2. Izgalmas lesz a végjáték!

    VálaszTörlés