2013/05/30

Ezüst lett a vége

Nem sikerült feltenni a koronát a tavaszi teljesítményre, a Mortal Wombat elleni szezonzárót 2-0-ra elveszítette csapatunk, így az Aljas család a második helyen fejezte be az idényt.

Idegesen kezdtük a találkozót, az ellenfél hagyta ki az első helyzeteket, majd miután kicsit veszélyesebbé váltunk, kapufát is lőttünk, egy szabadrúgás után meg is szerezte a vezetést a rivális. Innentől gyakorlatilag egyirányú küzdelem jellemezte a találkozót, de megtapasztaltuk, milyen lehet ellenünk játszani ilyen esetekben.

A Wombat nagyon hatékonyan, egyszerű eszközökkel védekezett, mi pedig nem voltunk elég kreatívak, az összjátékba több hiba csúszott. Nagy ziccereket nem tudtunk kialakítani, a pontrúgásoknál és a lövéseknél pedig ezúttal a szerencse nem volt velünk. A végén mindent egy lapra feltéve támadtunk, Imi is előrejött a kapuból, de így sem jött össze a gól, sőt a legvégén az ellenfél a kegyelemdöfést is megadta.

Ezúttal nem érdemeltünk győzelmet, bosszantó a végén elbukni az aranyérmet, de a tavaszi teljesítmény miatt dicséret illeti a csapatot. A csata krónikájához hozzátartozik, hogy a Németországa disszidált Benyó is ott volt a pályán.

Mortal Wombat - Aljas család 2-0 (1-0)
Aljas: Molnár I. - Vass B., Kívés L., Nagy B., Szabó M., Szamosközi G., Antal G., Csóti N.

1 megjegyzés:

  1. Gratula mindenkinek a tavaszi produkcióért! Tegnap sajnos nem ment senkinek, élen velem, de vannak ilyen meccsek. Büszke vagyok a második helyünkre!

    VálaszTörlés