2013/05/08

Elhajtottuk Alex Fergusont

A nap vezető híre a világfutballban, hogy Sir Alex Ferguson 26 év után feláll a Manchester United kispadjáról. Az okokról egyelőre feltűnően hallgat a brit sajtó, az Aljas Online ellenben úgy értesült, a skót egy új kihívás reményében dobta be a törölközőt. Csapatunk első embere megerősítette, a legenda a mi ajtónkon kopogtatott.

- Való igaz, az elmúlt hetekben valósággal ostromolt bennünket Sir Alex, a csapat jó szereplése és a klub szervezettsége imponált neki elsősorban. Vagy tízszer mondtam nemet neki, a végén már abba is belement volna, hogy a játékosok Sanyinak hívhassák. Folyamatosan, gátlástalanul kuncsorgott, olyan volt, mint egy pióca, aztán kaptunk egy tippet és egy üveg vörösborral sikerült lerázni. Berántott egy Duna-Tisza közi kékfrankost, és hazamenekült - mondta honlapunknak a Tejesember.

Megkeresésünkre Ferguson is elismerte, szeretett volna Magyarországra igazolni, de sajnos kútba esett a lehetőség, így - idéznénk - "be kellett érnie egy szaros igazgatói állással" az Old Traffordon.

3 megjegyzés: