2012/11/30

Gergő: "A tudatos gólmentes életmód után nem könnyű visszaszokni erre"

Gergő általában a csapat csendesebb tagjai közé tartozik, a Szerény FC elleni összecsapás után törvényszerű volt, hogy támadónk a figyelem középpontjába kerüljön. Remek játék, több helyzet és egy fejesgól - ez labdarúgónk szerdai mérlege.

A BKV elleni gólodba kicsit belebetegedtél. Ez a fejes milyen tüneteket okozott? Ugye nincsen semmi súlyos baj?
- Azt hiszem, heveny góltúltengésem van. A hosszas, tudatos gólmentes életmódról nem könnyű visszaszokni a góllövésre. De szerintem a szezon utolsó meccsére összeszedem magam, és megpróbálom lehagyni félelmetes csatárunkat, Öngólt a listán - kezdte a csapat egyik alapító tagja az Aljas Online-nak.

A históriáskönyvek egy másik fejesgólt is számon tartanak Tőled. Emlékszel rá?
- Nem, és jó esélyt látok rá, hogy már erre sem fogok, mire majd újabb gólt fejelek.

Fő az optimizmus! Egyébként a Sitty Sutty FC ellen szerezted, amikor feljutottunk a Közgáz Liga élvonalába. Na de ennyit erről. Mi a véleményed a csapat őszi teljesítményéről?
- Nagyon elégedett vagyok. Jó érzés, hogy mindenkivel fel tudtuk venni a harcot, akár a BKV Hátrát, akár a Szerény FC-t is megverhettük volna egy kis szerencsével. Még persze azért kell a győzelem a végére, de a csapatkapitány helyében én mindenképp osztanék év végi bónuszt a játékosoknak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése