2012/11/16

Az ellenfél szemével

A BKV Hátra is rendszeresen közöl beszámolókat honlapján az aktuális mérkőzésekről - nincs ez másként most sem, a 3-3-as döntetlennel végződött bajnoki után.

"Végig támadtunk, három hülye gólt kaptunk, amiből egyet abszolút vártunk, a fallal sajnos nem tudtunk mit kezdeni. Keményen játszott az Aljas, ezt vártuk, bár az elrúgott középkezdést és ehhez hasonló sportszerűtlenségeket nem. És a hátulról, emberre menő felborítás sem vállal lökés. A bajnokság jó eséllyel elúszott, de hibázni semmiképp sem szabad" - olvasható a bkvhatra.hu oldalon.

Ez tehát a másik fél véleménye. Folytatás szerdán, 20.30-kor a BME-GTK ellen! Hajrá, Aljas!

4 megjegyzés:

  1. 2) A futball egy férfias sportág, nem tévesztendő össze a balettel meg a golffal, ahol nincsen test-test elleni küzdelem. A fizikai csata a játék része, amiben a szabálytalanságok is benne vannak. Mi ezt elfogadjuk, nem vinnyogunk miattuk. A keménység és az alattomosság továbbá lényegesen különböző fogalmak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük a hozzászólást, kedves Névtelen!
      De vigyázz, mert Schmitt Pali bá is belebukott már a plágiumba. :)

      Törlés
    2. Igazán nincs mit, kedves Aljas Család. :)

      Törlés
  2. Szerintem nem voltunk sportszerűtlenek. Ellenben jó meccs volt nagyon: pörgős, hajtós, végig izgalmas - ilyenből kellene sokkal több, eredménytől függetlenül!

    VálaszTörlés