2012/11/21

A D liga várhat ránk tavasszal

Csapatunk tavasszal nagy valószínűséggel a D liga mezőnyének lesz tagja a bajnokság szervezői által közzétett besorolási tábla szerint.

Mint ismert, a jelenlegi szezon egy kvalifikációs bajnokság, amelynek lényege, hogy az elért eredmények alapján kerülnek be a csapatok a B, a C vagy a D osztályba. Azt pontosan korábban nem lehetett tudni, melyik helyezés mit ér az ősszel, mostanra viszont ez is kiderült.

Tavasztól egy A, egy B, két C, és négy D osztályban küzdenek majd a csapatok, amely azzal jár, hogy az együttesek többsége a negyedik vonalba jut. A jelenlegi ligák második felében (7-12. hely) végzett alakulatokra ez a sors vár, sőt a három gyengébb hatodik helyezett is a D liga mezőnyét erősíti majd.

Bár három forduló még hátravan az őszi szezonból, a táblázat állása alapján jó eséllyel kijelenthető, hogy az Aljas család a tavaszt a negyedik vonalban kezdi majd el, ahol hasonszőrű gárdákkal meccselhet majd.

- Ez igazából nem is lényeges. A hátralévő fordulókban igyekszünk majd az elmúlt két alkalommal mutatott teljesítményt hozni, aztán meglátjuk, az mire lesz elég - mondta Miki az Aljas Online-nak.

1 megjegyzés:

  1. Jó lesz az, remélhetőleg kisebb lesz a különbség a csapatok között!

    VálaszTörlés