2012/11/18

Ez pankráció volt! - Hulk Hogan is beszart tőlünk

Az Aljas család legutóbbi két bajnokijában közös, hogy az aktuális ellenfél a mérkőzést követően nyilvánosan kifogásolta csapatunk harcmodorát – aljasságokat, sportszerűtlenségeket emlegetve. Nos, az esetek további hullámokat kavartak, amelyek túlmutatnak az ELTE Liga keretein.

Az egy dolog, hogy Budapest összes hentesüzletében ingyen ehetünk egy hétig, de mivel a pontvadászat a legnagyobbakkal vetekszik népszerűségben, igazán illusztris személyiségek is megnyilvánultak az ügyben. Marco Materazzi saját twitter-oldalán pedzegette Budapestre igazolását, Jürgen Kohlert a Thorium Kávézóban látták álruhában sört csapolni, XVI. Benedek pápa pedig felszólította Magyarországot, hogy garantálja határain belül a genfi egyezmény rendelkezéseinek érvényesülését.

Mindemellett idehaza a téma avatott szakértője, Détári Lajos kritizálta igen élesen csapatunkat. Az egykori világválogatott klasszis szóhasználatából kiindulva az ellenfelek oldalán szurkolt az összecsapásokon. (HALLGASD!)



Bár a lesgól egy kicsit erősnek tűnik, természetesen ezek után megkerestük a nyilatkozat elején megénekelt műfaj királyát, Hulk Hogant, mi a véleménye a vádakról. A Szupercsapat c. sikersorozatban egy ízben Mr. T oldalán is megcsodált érdemes művész kérdésünkre remegő hangon annyit mondott, ő is látta a legutóbbi két találkozót, de csak páncélban merészkedett a sátron belülre, és elővigyázatosságból úgy is csak a zsilipajtó utánig, de a látottak így is nagyon megviselték a lelkét.

Az MLSZ fegyelmi bizottsága közben bejelentette, hogy megfigyelőt küld a következő mérkőzésre Puhl Sándor személyében, aki külön ügyel majd az olyan helyzetekre, amelyek szituációk lehettek.

2 megjegyzés: