2012/09/04

Két arany a paralimpián is!

Az esélyegyenlőség jegyében a paralimpián is rajthoz állt az Aljas család legénysége. A szántódi viadalon megszerzett két aranyérem tisztességes eredménynek mondható.

A megnyitóról lemaradó, a játékok kezdetére éppen csak beeső Miki abszolút felülmúlta az előzetes várakozásokat, a Déli pályaudvar és Lépsény közötti kiváló felkészítésnek, valamint természetes doppingszereknek köszönhetően két egyéni számban is hangos sikert könyvelhetett el az éjszaka folyamán.

- Úgy érzem, mindent kitettem a pályára, amit csak tudtam, és igen színes teljesítményt nyújtottam - kommentálta dupláját 14-esünk.

A szombat késő esti vízi csapatversenyt is igen biztatóan kezdte az Aljas had,  és bár elképesztő csapásszám jellemezte az egységet a szakasz első felében, sajnos a forduló után megfeneklett a bárka, így fiaink feladni kényszerültek a versenyt. Pozitívum, hogy a versenybíróság másnap nem látott okot egyéb szankciók alkalmazására.

A fogyatékosok szórakozását kitűnően népszerűsítette a rendezvény, és bemutatósportágként bemutatkozott a paralimpia műsorán a tollaslabda is.

3 megjegyzés:

  1. szerintem remekül zártuk az olimpiai időszakot!!! :)

    VálaszTörlés
  2. akkor itt az ideje elkezdeni a felkészülést a tavaszi versenyidőszakra? :D

    VálaszTörlés