2012/09/25

Miki: Ideje volt már visszatérni

Háromhónapos kényszerpihenőt követően tért vissza a pályára Miki a Melanz Gruppo ellen 4-2-re megnyert mérkőzésen. Több poszton bevethető labdarúgónk az Aljas Online kérdésére már a következő meccsre is előretekintett.

Üdv újra a csapatban!
- Köszönöm szépen, ideje volt már. Még szerencse, hogy egy hónapig nem voltak meccsek, mert nem nagyon váltam be edzőként.

Miért? Játékosként igen?
- Ezt nem állította senki. Viszont biztos vagyok benne, hogy lesz ez még jobb is! Még picit féltettem magam, de a második félidőre kezdtem felvenni a ritmust. Még a lövéseknél kell óvatosan egyre bátrabbnak lennem, aztán a kapusok kezdhetik cserélni a pelust. 

Svarc most megoldotta ezt a részét helyetted.
- Ezt várja tőle a szakvezetés. Együtt rúgtuk a port annak idején Óváron, szóval tudom, mire képes. És úgy fest, a gimi pályán tartott bőrversenyeknek is meglett az eredménye...

Biztató a kezdés. Ezek szerint feltámadunk a nyári tötymörgés után?
- Merem remélni, bár azért egy meccsből nem szabad messzemenő következtetést levonni. Nyilván ingadozó lesz a formánk, lesz majd rosszabb meccs is, de azért jó lenne, ha az olyanok lennének többségben, mint a nyitómeccs volt. Szeretem, ha tudatos a csapat.

A következő ellenfél 17-et vágott az első fordulóban.
- Tekintélyt parancsoló, az biztos, és Cézárnak tuti lesz is dolga, de azért nem csináljuk össze magunkat. 

3 megjegyzés:

  1. Köszönöm a megszólítást, igyekszem továbbra is élni a bizalommal:)

    VálaszTörlés
  2. Hogy egy klasszikust idézzek az elvárások kapcsán: "gólt, gólokat" :)

    VálaszTörlés
  3. Ha már a múltkor oklevelet is adtunk, ez a minimum... :D

    VálaszTörlés