2012/09/20

Imi: "Macit sosem bántanám, csak néha"

Az őszi szezonban egy régi arc, Imi őrzi az Aljas család kapuját a bajnokságban, ráadásul rutinos labdarúgónk igen kiváló teljesítménnyel nyitotta új életét a Melanz Gruppo ellen 4-2-re megnyert összecsapáson. Jack az Aljas Online megkeresésére beszélt az első meccs tapasztalatairól, de arról a jelenetről is, amikor úgy tűnt, Medvét próbálja meg a földdel egyenlővé tenni.

Milyen volt újra a kapuban? A szakvezetés elégedett volt Veled.
- Nagyon jó érzés volt megint védeni, valószínűleg azért ment viszonylag jól is a védés, mert abszolút otthon éreztem magam ebben a szerepben. A bizalmat persze meg illik meghálálni. Remélem, még sok 100 Aljas meccsen őrizhetem a hálóját a csapatnak - kezdte Imi.

Néhányszor határozottan hagytad el a kaput. Mit szólsz azokhoz a véleményekhez, amelyek ennek kapcsán gömbvillámot láttak a BEAC-pályán?
- Hát a gömb az stimmel... Korábban ez a gyengéim közé tartozott. Vagy nem indultam el időben, vagy ha igen, akkor meg nem határozottan. Ezen igyekszem javítani, ez érződhetett talán kicsit az elmúlt meccsen. Mindenesetre az első meccsen nyújtott teljesítmény után a formára vonatkozóan nem szabad messzemenő következtetést levonni. Ha ezt a szintet tudjuk - az eredményektől függetlenül - hozni az egész szezonban, akkor elégedett leszek.

Egyszer majdnem letaroltad Macit. Legközelebb ugye megteszed?
- Macit sosem bántanám, csak néha. Persze legközelebb majd jobban figyelek, hogy esetleg oldalra tegyem a labdát, de gyengédséget ezután sem várhat tőlem senki.

Hogy tetszett a csapat játéka?
- Üdvözítő volt látni, hogy a csapat mozgása nyomokban futballt tartalmazott. Ez különösen üdítő volt a nyári csetlés-botlás után. Külön öröm volt számomra, hogy intelligens barátom, Miklós visszatért a pályára, és hozta a tőle elvárható magas színvonalat, valamint sokszor hasznosan irányította a gárdát. Például mikor Gergőt lebaszta, az kifejezetten megmosolyogni való volt. Komolyra fordítva a szót, ha ezt tartjuk, és így leszünk esetleg utolsóak, akkor én már elégedettebb leszek, mint a komédiának beillő 7. hellyel a nyári uborkaszezon után.

2 megjegyzés:

  1. Gyanútlanul felnézek a honlapra és ez a cím fogad... :) Így tovább Imi!

    VálaszTörlés
  2. Kemény 3 perce volt fent a cikk, sza egész jól időzítettél.

    VálaszTörlés