2012/09/16

Megvannak az őszi ellenfelek

A Melanz Gruppo ellen kezdi meg szereplését csapatunk szerdán az újjáalakult ELTE-BEAC bajnokság szerdai, nem kiemelt csoportjában. A rivális tavasszal a D/5 ligában vitézkedett, magabiztosan gázolt át a mezőnyön, csak az utolsó fordulóban szenvedett vereséget, amikor már biztos volt az aranyérme. Így tehát az biztosra vehető, hogy egy jó erőkből álló csapattal lesz dolgunk a nyitányon. Kezdés 19.45-kor!

A pénteki megbeszélésen elhangzottak szerint egyébként az A liga alatt kvalifikációs bajnokságok indulnak az ősszel, egy ilyenben vagyunk mi magunk is. Az 1-4. helyezett később a B, az 5-8. helyezett a C, 9-12. pozíció tulajdonosa a D osztályba kerül. Mindenesetre erről bővebb információ várható még a nap folyamán, mint ahogyan a pontos sorsolás is elkészül.

Ellenfeleink: AZ Alkmaat, BKV Hátra, BME-GTK, Emericus SE, Fanatics, Holland Lovasok, KCSSK, Melanz Gruppo, Möse, Szerény FC, Vakablak.

A névsort elnézve több ismerős neve is szemet szúrhat: a BKV vagy a Szerény FC minden bizonnyal a csoport meghatározói csapatai közé számít majd, de jó eséllyel pályáznak ugyanerre Norbó kedvencei is (Lovasok), az eddigi eredmények alapján ellenben az AZ, a KCSSK vagy a Vakablak viszont a verhető kategóriába tartozhat - bár emlékezhetünk az utóbbi ellen a nyáron vívott rosszemlékű csatára.

Apró, de fontos részlet, hogy csapatunk ezentúl hivatalosan is Aljas család néven szerepel majd a pontvadászatban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése