2012/09/16

Cél a középmezőny!

Az érdeklődés teljes hiánya miatt egymagában tartott szezonnyitó sajtótájékoztatót klubunk elnöke, ügyvezetője. A Tejesember először is cáfolta azokat a pletykákat, amelyek szerint Benyót gorillákkal pároztatják Németországban, hogy megtalálják a homo sapiens fejlődése során hiányzó láncszemet.

Elöljárónk azt megerősítette, a nyári átmeneti megoldások után visszatér minden a megszokott kerékvágásba, azaz a megszokott személyi összetételben veszi fel a harcot a csapat az ellenfelekkel a kvalifikációs osztályban.

- Pufi szünetelteti pályafutását, igazolásra viszont nincsen pénz, így köszönettel tartozunk Cézárnak, hogy elvállalja a kapusposztot - tette hozzá. Csatárunk tehát ismét ott szerepelhet az együttesben, ahol korábban már számtalanszor bizonyított.

A Tejesember arra is kitért, mik a célkitűzések az őszre vonatkozóan.

- Szeretnénk visszacsábítani a nézőket a lelátóra. Mivel a játékunkkal erre nincsen esély, dolgozunk az egyéb megoldásokon. Egy középmezőnybeli helyezéssel már tökéletesen elégedettek lennénk, a nyári bajnokság sikerei után viszont van mit kozmetikázni a közelmúlt mérlegén - mondta.

Az eseményen elhangzott, akár házon belülről is érkezhet erősítés a csapathoz, amennyiben a hétfőre tervezett vizsgálatok kedvező eredményt hoznak.

5 megjegyzés:

  1. jaj, mi lesz Veletek nélkülem!? :)

    VálaszTörlés
  2. Pufi nem vonult végleg vissza, csak egy szezont kihagy! Vagy ez már akkor végleges és végzetes kihagyás lesz?!

    Tudom, hogy nehéz lesz visszakerülni ebbe a remek csapatba, de azért a tavaszi szezonban tervezem! :)

    Benyó és a gorillák témától pedig teljes mértékben elhatárolódom!

    VálaszTörlés
  3. :))))
    A Tejesember valóban nem fogalmazott pontosan, elnézést!!! :)

    VálaszTörlés
  4. Én már kegyetlenül várom a meccset, nagyon kéne egy sikeres rajt!

    VálaszTörlés
  5. már menekülnek a gorilák...

    VálaszTörlés