2012/09/29

Beckham is kapott a farmelegből

Két nagy visszatérője is lehet szerdán az Aljas családnak. Benyó németországi gorillakutatásáról már hírt adtunk, azt viszont egyelőre még nem boncolgattuk, mit keresett Norbó két hétig a tengerentúlon. Futballistánk természetesen nem csak vakációzott az USA-ban, ha már Kaliforniában járt, részt vett egy próbajátékon a Los Angeles Galaxy együttesénél.

A támadónk által keltett benyomásokról az amerikai klub legnagyobb egyéniségét (ez a megnevezés persze a tesztelés időszakára nem igaz), David Beckham-et faggatta az Aljas Online.

- That was a hard blowjob - kezdte a sztár, majd felvilágosítottuk, hogy most nem ez a téma. Innentől magyarul idéznénk a nyilatkozatot.

- Először azt hittük, hogy mexikói, a nagy Cuauhtémoc Blanco rokona, vagy valami ilyesmi. Nem is értettük, mit keres nálunk, aztán elővette a második legjobb barátját a zsebéből, és töltött egy kis farmeleg pálinkát mindenkinek. Ezzel egy pillanatra szimpatikussá vált. Ami a játékát illeti, régóta vágyom egy olyan csatárra, aki menetrendszerűen rugdossa a gólokat, ha teszed neki a labdát. Ezért örültem nagyon az érkezésének. Azt mondta, ő ismer egy ilyet - hangzottak Beckham szavai.

A klubvezetés tájékoztatása szerint a csapatok mindenben megegyeztek az átigazolásról, a Galaxy igényt tartott volna a Kisvakondra, futballistánk azonban maga mondott nemet, hiszen a klubhűség szimbólumává szeretne válni, mint sok kedvence az Arsenalnál.

2 megjegyzés:

  1. És Victoriát nem vágtad gerincre, Vaki? :))) Pedig ő is kaphatott volna farmeleget! :)

    VálaszTörlés
  2. Beckhamet mindig is utáltam, úgyse jöttünk volna ki túl jól! ja, Vichez pedig bottal se nyúlnék hozzá
    de lehetőség lett volna még, hogy Nash utódjaként hívtak irányítani a Lakers-be :)

    viszont Legjobb Barátom az egyik legviccesebb ember a Földön!

    VálaszTörlés