2011/05/31

Imi nagy napja - bronzérem és feljutás

Molnár Jack Imre egyetlen gólt sem szerzett a 2011 tavaszi szezonban. Eddig. Támadónk háromszor is betalált a Vastüdő kapujába, így elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy az Aljas család hatalmas küzdelemben 6-4-re megnyerje a meccset, ezzel pedig megszerezze a bronzérmet, és jogot szerezzen a második vonalban való indulásra.

Egy picit másképp indult a találkozó, mint ahogyan elterveztük, nagyjából 5 perc után, három figyelmetlenséget kihasználva 3-0-ra vezetett az ellenfél. Szerencsére a csapat nem adta fel (a rivális pedig valószínűleg elhitte, hogy a bab is hús), ment tovább előre a megbeszélt elvek mentén, és már a szünetre kiegyenlítette az állást. Fordulás után sikerült kihasználni a lélektani előnyt, 5-3-ra is vezettünk, akkor azonban a Vastüdő egy okos átlövéssel jelezte, nincsen még semminek vége. A slusszpoént Pufi fontos bravúrjai után Imi mondta ki, egy közvetett szabadrúgás után elé tett labdát helyezett okosan a bal sarokba.

Mivel a Grund vereséget szenvedett a Sördögök ellen, a sikerrel az Aljas HFC megszerezte a bronzérmet, egyben kiharcolta a B ligás szereplés lehetőségét.

Összességében elmondható, hogy az a csapat, amely 0-3 után nem adja fel, mindig minden körülmények között megérdemli a győzelmet. A rangadón elért diadal elsősorban annak tulajdonítható, hogy az összecsapás nagy részében a kezdés előtt megbeszélteknek megfelelően működött a hátsó alakzat, meglepően hatékonynak bizonyult a kettes figura (ebből is látszik, hogy Miki nem ért a focihoz...), és akadt egy olyan ember a csapatban, akinek minden megmozdulása aranyat ért. Köszönjük az ellenfélnek a sportszerű hozzáállást! Hajrá, Aljas!

Aljas HFC - Vastüdő 6-4 (3-3)
Gsz.: Csóti N., Molnár I. (3), Szamosközi G. (büntetőből), Szabó M.
Aljas: Letenovics-Nagy R., Kívés L., Furik Zs., Nagy B., Szamosközi G., Szabó M., Molnár I., Csóti N.

További eredmények: Raubkopie - Iron FC 9-3, Grund FC - Sördögök 5-6, El Niño - PSZF Eindhoven 5-0*, Szépfiúk FC - AS Kóma 9-10, Reaktivált Gének - Telep SEK 4-2.

A második vonalba rajtunk kívül a bajnok Sördögök és a Reaktivált Gének együttese jutott fel, az El Niño, a Szépfiúk FC és az Iron FC kiesett. (TABELLA ITT!)

7 megjegyzés:

  1. Szép volt fiúk!!! Imi, fantasztikus voltál, hatalmas grat! Remélem így már meg sem fordul a fejedben a kapusposzt! :))

    Szépen hajtottunk, nem zuhantunk össze a kezdeti rövidzárlat után. Én piszkosul elfáradtam, szerintem a szezon legjobb meccse volt a tét és a küzdés miatt!

    Gratula!

    VálaszTörlés
  2. JUHHHÚÚÚÚÚÚ IIIGGEEENNNNN :DDDDDDD

    VálaszTörlés
  3. Én is gratulálok mindenkinek, 0-3-ról nem semmi felkelni! Egyébként nem tudom, feltűnt-e valakinek, de úgy sikerült feljutni, hogy a második legkevesebb gólt rúgtuk, szóval hoztuk a formánkat. :)

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok!

    Gratulálunk még egyszer, 3-0-ról visszahozni... tényleg megérdemeltétek. Sok sikert a továbbiakban, reméljük még találkozunk!

    Itt a kép, kicsit szemcsés, lehet a feltöltés miatt. Ha írtok egy email címet elküldöm oda is:

    http://kepfeltoltes.hu/view/110531/IMG_4442_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    üdv.

    VálaszTörlés
  5. Mi is sok sikert kívánunk Nektek! Nagy meccs volt, méltó a két csapathoz!
    Köszi szépen a képet, ha esetleg ide el bírnád küldeni, nagyon megköszönném: aljashfc@gmail.com

    VálaszTörlés
  6. és ha már megvan a kép, akkor ezt a homi-nyomit le is cserélhetnéd! na mert tényleg nagyot játszott, de legyen már egy szint :)

    gratula itt is, tényleg jól ment mindenki!
    Tüdőnek is grat, szukeszekkel együtt remek hangulatú, jó iramú meccs volt! tényleg jó lenne még találkozni

    Miki, és a harmadik legkevesebbet is kaptuk! csodaszép a 4es gólkülönbségük, legalább pozitív :)

    VálaszTörlés
  7. Kösz az elismerést a kapott gólok tekintetében! :) És ebből 12-t Imi kapott! :))

    VálaszTörlés