2011/05/24

A minimális cél teljesítve

Hatalmas harc lesz a kiesés elkerüléséért a bajnokság utolsó fordulójában, mi viszont ezt nagy ívben leszarhatjuk - ez a hétfői nap legfontosabb folyománya. A Szépfiúk FC elleni 2-1-es siker azt jelenti, hogy csapatunk matematikailag is bentmaradt a C ligában, sőt az utolsó körben - halkan mondjuk - az eredmények szerencsés alakulása esetén, egy győzelemmel akár érmet is szerezhet.

A Szépfiúk elleni találkozót úgy kezdtük, ahogyan a nagykönyvben meg van írva, az 1. percben sikerült a vezetést megszerezni. Utána viszont nem úgy folytattuk... Nem bírtuk felvenni a megfelelő fordulatot, ennek pedig az volt az eredménye, hogy idő kérdése volt, hogy a gyengén futballozó ellenfél mikor egyenlít ki. A második félidő közepén ez be is következett, másodpercekkel később viszont Norbó és Maci a meccs legszebb akcióját vitte végig, amelynek végén mogorva medvénk bevitte a győztes tust.

Az utolsó fordulóban a Vastüdő vár ránk. Szerencsére nem az életben maradás lesz a tét, viszont talán mondani sem kell, mennyire fűtsön mindenkit a visszavágás vágya.

Aljas HFC - Szépfiúk FC 2-1 (1-0)
Gsz.: Szabó M., Kívés L.
Aljas: Letenovics-Nagy R. - Vass B., Kívés L., Nagy B., Szamosközi G., Szabó M., Molnár I., Csóti N., Antal G.

További ismert eredmények: El Niño - Vastüdő 2-3, Grund FC - Iron FC 3-6, Reaktivált Gének - PSZF Eindhoven 5-0*.

4 megjegyzés:

  1. ezúton is elnézést a gyenge teljesítmény és az elrúgott laszti miatt :)

    VálaszTörlés
  2. Szép nem volt, jó nem volt, de behúztuk és ez a lényeg! Az ilyen meccseket hozni kell, mindegy, hogy hogy! Szerintem ők még rosszabbak voltak, mint mi és ez volt a siker kulcsa! :)

    VálaszTörlés
  3. Így van! Az utolsó mérkőzésen jó lenne iramában is élvezhető meccset játszani, mert aki ezt látta, biztos eret vágott. A meglátásom az, hogy ne tötymörögjünk, próbáljuk minden eszközzel gyorsítani majd a játékot, és főleg pörgessük a cseréket. Tudom, hogy én is fent szoktam ragadni, ha mindenki partner, akkor én benne vagyok, hogy 4-5 percenként legyenek váltások. Ha van iram, úgyis simán kifutjuk magunkat annyi idő alatt. Így legalább elfáradna mindenki tisztességesen.

    VálaszTörlés
  4. Ja, pláne, hogy nem is százas, hogy fogok tudni játszani, sőt... Nagyon tré a bokám sajnos.

    VálaszTörlés