2011/05/17

Fájó vereség

2-1-es vereséget szenvedett az Aljas HFC a Telep SEK ellen a bajnokság 9. fordulójában. A kudarc duplán fájó: egyrészt legutóbb március végén zártunk pont nélkül egy fellépést, másrészt két gólt ajándékoztunk az ellenfélnek.

Már az első percben hátrányba kerültünk, ezt sikerült egy remek helyzetfelismeréssel a szünet előtt kiegyenlíteni. Sokáig tartotta magát a döntetlen állás, mígnem kevéssel a lefújás előtt egy szerencsés találattal az ellenfél megszerezte a győzelmet. Összességében talán az iksz benne lett volna a meccsben (pláne a csata alakulása alapján), viszont a helyzetek száma alapján a rivális nem érdemtelenül gyűjtötte be a három pontot.

A vereségnek köszönhetően ismét a kiesési szutyokban találjuk magunkat. Az utolsó két mérkőzésből legalább az egyiket meg kell nyernünk, ha nem akarunk bajba kerülni. Márpedig nem kéne!

Aljas HFC - Telep SEK 1-2 (1-1)
Gsz.: Szabó M.
Aljas: Letenovics-Nagy R. - Vass B., Furik Zs., Kívés L., Nagy B., Szamosközi G., Szabó M., Molnár I.

További eredmények: Sördögök - Reaktivált Gének 6-3, Grund FC - AS Kóma 3-3, Vastüdő - Iron FC 4-2, Raubkopie - PSZF Eindhoven 5-0*.

Győzelmével az FC Sördögök feljutott a második vonalba.

4 megjegyzés:

  1. most már pláne sajnálom, hogy nem tudtam menni! tudom tudom, akkor akár 6ot kaptunk volna, de a múltkorik után most nagyon akartam volna bizonyítani!!

    mi a fasz volt a gond, azt hittem három sima meccs vár ránk (Vastüdő szorosabb)!?

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom, mi a faszból gondoltad, hogy mi ebben az osztályban bárki ellen simán nyerünk. Szerintem komoly tévedésben vagy. Akkor verünk meg bárkit, ha éppen kiválóan koncentrálunk, harciasak vagyunk, sülnek a fegyverek, meg a kellő szerencse is megvan. (Persze, ezt képesek vagyunk hozni!)
    Nem haraptunk annyira tegnap, mint kellett volna, ezen az utolsó két meccsen változtatni kell, ha akarunk valamit!
    Mielőtt bárki "beírná előre" a hat pontot: KÉT KURVA NEHÉZ MECCS VAN MÉG VISSZA!

    VálaszTörlés
  3. jól megragadtad a lényegét!
    sima szó helyett pontosabb lett volna a simább használata részemről, amit természetesen az eredményekből és a táblázatból kiindulva gondoltam. és mivel tényleg rólunk van szó, az általad említetteket, harciasságot, küzdést én alapból mindig elvárom és feltételezem (az teljesen más kérdés, hogy ez mostanában egyre ritkábban jön elő), ezek fényében szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki talán kicsit könyebb meccseket várt!

    "Akkor verünk meg bárkit" kezdetű mondatod, bár nagyszerű lenne egy közhelybajnokságra is, végül is a válasz a kérdésemre, részben. ezek szerint ezek az elemek megint hiányoztak és ez gond

    VálaszTörlés
  4. Javulni kell fejben, harciasságban mert játékban, erőnlétben nem fogunk. Ilyen butaságot, amiből az első gólt kaptuk nem szabad csinálni.

    Közhely lesz ez is, de mi akkor tudunk eredményt elérni, ha nem ajándékozunk gólt, gólokat az ellenfélnek.

    Annyit azért megjegyeznék, hogy régebben miattunk panaszkodtak a sporinál, most pedig pont fordítva van.... Ezen kéne egy kicsit változtatni, mert ezen tudunk.

    VálaszTörlés